Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy már nekem van bűntudatom amiatt, hogy nem kívánom a szopást?
Mostanában elég sokat cseszegettek engem azzal, hogy ez a szex része, csinálnom KELL, nem lesz hosszútávú kapcsolatom nélküle, mert ilyen nővel egy pasi se hajlandó beérni. Itt, GyK-n is hasonló nézeteket vall a túlnyomó többség, kvázi azt érzem, hogy az egész már nem is a kölcsönösségről, a másik elfogadásáról és tiszteletéről szól, hanem kötelezettségek vannak a párkapcsolaton és a nemi életen belül, elvárások, amiknek meg kell felelni.
Megjegyzem, még szűz (és úgy általánosságban véve tapasztalatlan) vagyok, szóval akár változhatna is a hozzáállásom idővel, de a sok idiótaság miatt már előre rá vagyok feszülve a témára, és rettegek attól, hogy mi lesz, ha sosem jön meg a kedvem az orálhoz, és emiatt fog kidobni minden pasi, akibe beleszeretek.
Valaki tud erre valami megnyugtatót mondani esetleg? Van még bárki a világon, aki nem erőlteti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!