Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kívánom ennyire a szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánom ennyire a szűz lányokat?

Figyelt kérdés
Annyira fantasztikus veletek szerelmeskedni szűz lányok. Csodálatosak vagytok. Mi bennetek ez az ártatlan varázs? :)
2017. máj. 13. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Mert gyenge vagy az agyban es veluk el tudod hitetni hogy ez igy van rendjen. Fel ev mulva meg rohognek rajtad mikor osszejon nekik egy igazi ferfi.
2017. máj. 13. 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Jó érzés, hogy valami csak a miénk, hogy mi vagyunk az elsők. A birtoklásvágy ugyebár.
2017. máj. 13. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:
34%

XD a legtöbb fiatalka szűz azért szűz,mert csak fenekébe engedi,hogy még szűz maradjon. És nem értem? Szűz varázs? Egy szűzzel nagyon kell vigyázni, félénk,bátortalan, én is az vagyok, nagyon kívánom már, de mégis ha belegondolok,hogy mit szól majd, mi van ha.... Ez az közbejön..... És félénk vagyok nagyon akármennyire vágyom már rá. Meg figyelni kell rá, nagyon,türelmesnek lenni,ha nem sikerül minden zökkenőmentesen, főleg ha nem is engedi sokáig,hogy betedd...

Procedúrás, és nem élheted ki magad az első pár alkalommal. Megoszlanak a vélemények, de én is úgy látom,hogy telyesen megéri várni a szűz lanyra.

Szerintem nagyon szép lehet,ha te vezeted be először a dolgokba, te láthatod először, téged lát valóságban először, te lehetsz a legelső és egyetlen,aki benne járt.

Szerintem szép dolog,ha valaki tudja magát tartani,és nem megy kalandokba.

De szűzek varázsa? Ez mit takar?

Ránézésre egy 17 éves lányról megmondod,hogy szűz e?

És ha szép csinos nőies? Akkor biztos nem az? Kíváncsi vagyok a valaszodra :)

18szuz lány

2017. máj. 13. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Én csak akkor leszek szűz lánnyal ha netán a barátnőm az amikor megismerem,alapvetően nem gerjedek a szűzekre.
2017. máj. 13. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Pont azért mert nem járt a puniban kuki ezért kívánod. Egyébként ettől még több f...szt foghatott mint fakanalat... És attól hogy nem dugták punciba dok kuki járhatot ki -be a szájába vagy a seggébe... 23 L
2017. máj. 13. 13:05
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Én szűz vagyok de már nagyon elegem van belőle. Hidd el nem olyan jó dolog szűznek lenni. Persze analba már én is csináltam. 16/l
2017. máj. 14. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Na mint mondtam, az 5 összes is tudja, és a hatos ⬆ az élő példa rá. Az ilyenekkel csak gratulálni tudok. Rosz sorba álltak ész osztáskor.
2017. máj. 14. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!