Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kívánom ennyire a szűz lányokat?
XD a legtöbb fiatalka szűz azért szűz,mert csak fenekébe engedi,hogy még szűz maradjon. És nem értem? Szűz varázs? Egy szűzzel nagyon kell vigyázni, félénk,bátortalan, én is az vagyok, nagyon kívánom már, de mégis ha belegondolok,hogy mit szól majd, mi van ha.... Ez az közbejön..... És félénk vagyok nagyon akármennyire vágyom már rá. Meg figyelni kell rá, nagyon,türelmesnek lenni,ha nem sikerül minden zökkenőmentesen, főleg ha nem is engedi sokáig,hogy betedd...
Procedúrás, és nem élheted ki magad az első pár alkalommal. Megoszlanak a vélemények, de én is úgy látom,hogy telyesen megéri várni a szűz lanyra.
Szerintem nagyon szép lehet,ha te vezeted be először a dolgokba, te láthatod először, téged lát valóságban először, te lehetsz a legelső és egyetlen,aki benne járt.
Szerintem szép dolog,ha valaki tudja magát tartani,és nem megy kalandokba.
De szűzek varázsa? Ez mit takar?
Ránézésre egy 17 éves lányról megmondod,hogy szűz e?
És ha szép csinos nőies? Akkor biztos nem az? Kíváncsi vagyok a valaszodra :)
18szuz lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!