Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szereti a lány ha fogdossák csók kozben?
Multkor voltam baratnommel csokolozni és ugy döntöttem hogy megmarkolom a fenekét és simogatom is egy kicsit
Aztan mikor hazament irta hogy felizgult es tetszett neki
Persze nekem is legkozelebb azt tervezem a vaginájához is benyulok
Na és az lenne a kérdésem hogy hol a legjobb simogatni egy lányt mikôzbe csókolozunk ?
Korral együtt irjatok Köszi elôre is😉
Barátnőm legjobban azt szereti ha a derekát simogatom csók közben, másik kezemmel pedig vagy az arcát simogatom nagyon óvatosan, vagy a lapockája közti részt. Amikor már az ágyban csináljuk akkor szoktam a fenekét amikor már meztelen, mert azt csak úgy tudja élvezni, akkor már a lába közti részre is nyúlni szoktam nagyon óvatosan, és általában úgy szoktuk hogy ő van felül mert én kövér vagyok, ő meg sovány és alacsony akkor már a mellét is simogatni, taperolni szoktam, majd a hasát és így lefelé.
De sima csókolózásnál derekát, és az arcát szoktam leginkább.
Attol fugg hogy nyilvanos helyen vagytok vagy otthon.
Ha nyilvanos helyen akkor nem szeretem ha nagyon intim helyekre nyul, inkabb azt elvezem ha a nyakamat simogatja a masik kezevel pedig kozelhuz magahoz.
Ha otthon vagyunk akkor imadom ha elkezdi a nyakamnal majd a kulcscsontomnal aztan vegig a hasam aljat es vegul azt szeretem ha a fenekemet es a combob belso felet simogatja de azt nem szeretem ha alamnyul csak konkretan sex elott vagy kozben
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!