Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem egy kicsit félre a srácot?
A helyzet az,hogy van egy fiubaratom,aki egyben a legjobb baratom is.Regebben (masfel 2 evvel ezelott) megismerkedtünk a felettünk járó evfolyam nehany diakjaval,es közülük megtetszett az egyik srac..Egy ideig joba voltunk veluk,,tetszett a fiu (aki felettünk volt) es tudtam,hogy en is tetszek neki de nem volt vegul semmi.Aztan egy ideig elhanyagoltuk egymast,kb.1evig nem beszeltunk,nem is nagyon talalkoztunk,ezidő alatt az osztálytársam es a kiszemeltem joba lettek,legjobb baratok lettek,en pedig inkabb másokkal logtam.Aztan mostanaban ujra joba lettünk nehanyan es ismet "fellangolt a szerelem" koztunk,csak mostmar sokkal feltűnőbb helyzetek is vannak,pl.multkor max. 5 centi volt koztunk,es ilyenkor egyfolytaba a számat nezi.Ilyesmi eleg sokszor elofordult.Sokszor erzem is,hogy nem ugy er hozzam,mint egy barat.A fo problema az,hogy az osztálytársam is folyton ott van,es tudja hogy tetszik nekem a srac,de valoszinuleg tetszek az oszt.tarsamnak,es feltuno hogy nem szereti annyira,ha egyutt vagyunk a kiszemeltemmel.Nem tudunk soha kettesben lenni,mert latom rajta,hogy lépne,es megcsokolna,csak ott van az osztalytarsam es igy eleg kellemetlen lenne🤷🏽
Valami tanácsot tudnátok adni,hogy esetleg valahogy ketten tudjak vele lenni?
15/L
Elso,,nem csak miattam van ott,hanem a kiszemeltem miatt is és igy nehez.
Másodiknak K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!