Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ez nem sok egy...

Szerintetek ez nem sok egy kicsit? Hogy tegyem szóvá?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb barátnőmről van szó, kicsit úgy vettem észre, hogy elpofátlanodott velem kapcsolatban, először is mikor nálunk van állandóan ott ebédel, amit ne értsetek félre, nem sajnálok tőle, de anyukám kettőnknek főz általában 2 napra és nem egyszer előfordult már, hogy emiatt ő nem tudott enni.(és kicsit mintha direkt csinálná mert múltkor azt mondta hogy 1 napja(!) nem evett már és nagyon éhes)..Másik, bulizni mentünk és mondta hogy igyunk meg itthon valamit én mondtam, hogy ihatunk whisky-t, de keveset, mert anyuéké, töltöttem 2 pohárral, miután kimentem cigizni kitöltötte az EGÉSZET ami az üvegben volt.. és elfogyott az előtte kb félig teli üveg.. a másik egyszer elmentünk anyuékkal valahova és vettek nekünk sört, ő pofátlanul odament hozzájuk mikor megitta, hogy nem vesznek-e még.

Most pedig elmentünk bulizni rosszul lett én megvártam a mosdóba kb fél óráig hányt, utána én is elmentem pisilni, már ott sem volt, nem várt meg még annyi időre sem.. és egész buli alatt leszart, volt hogy kiment telefonálni kb 1 órára.. Aztán mikor hazaértünk nekem másnap dolgoznom kellett és mondtam, hogy korán aludjunk, erre elkezdett telefonálni az új barátjával kb1 óráig,2kor értünk haza, anyum barátja 3kor megy és még ő is mondta, hogy hallotta, hogy beszél..

Tehát hogy beszéljem meg vele ezt az egészet? És egyáltalán igaz barátnak számít ezek után?

2016. nov. 22. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy pióca, szabadulj meg tőle!
2016. nov. 22. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
én a helyedben hanyagolnám. amúgy hány évesek vagytok?
2016. nov. 22. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Köze nincs ennek az egésznek a barátsághoz. Semmit nem vesztesz, ha szépen lapátra teszed.
2016. nov. 22. 21:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Én 20 ő 21, de normálisan meg szeretném vele beszélni, mert szeretem!
2016. nov. 22. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagyon gáz a barátnőd. Pofátlan, udvariatlan, bunkó.

Ne hagyd, hogy így kihasználjon titeket.

Ez nem barátnő, hanem egy bunkó.

2016. nov. 22. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez köszönő viszonyban sincs az igaz baráttal. Hagyod magad kihasználni.
2016. nov. 22. 21:30
 7/8 A kérdező kommentje:
De hogy beszélhetném meg vele, ha nem akarom teljesen ignorálni?
2016. nov. 22. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe! Ő nem igazi barát. Kihasznál és pofátlan.

Nekem a gimiben volt ilyen "barátnőm" egy évig. Szerencsére másodikban elment. Mindig lehúzott, pénzt kért, meg hogy vegyek neki kaját, cigit. Stb... Ilyenekkel nem szabad foglalkozni.

2016. nov. 23. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!