Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel találkoztam és mostanában sokat találkozunk és ma is de ma szerettem volna vele beszélni az újra kezdésről és nem adott egyértelmű választ amikor elkezdtünk vissza fele menni meg álltunk és megcsókoltam és ő vissza csókolt aztán amikor kérdeztem hogy miért csókolt vissza azt mondta nem tudja de amég ott voltunk addig hozzám bújt ölelgetett stb szerintetek mi lehet ez? (csak értelmes válaszokat)2017. ápr. 17. 20:49
1/1 anonim válasza:
Vagy szeret, vsgy hülyít. Én azt mondanám hogy szeret, de nem tudja hogy jó ötlet e újrakezdeni. Szerintem jól haladsz ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!