Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz már "vége" a magomlesnek? Mar egy honapja nem vertem ki is erre meg ejszaka kellos kozepen kirohantam wcre, takaritani mosni tisztitani stb
Figyelt kérdés
Ertitek mire gondolok és hat idegesito az hogy ejszaka felkelek h az egesz gatyam olyan....
NE fogjatok arra h azert mert tobb mint egy honapja NEM mert amikor csinaltam sokszor akkor mar aznap bolt ejszakai magomles.
2017. máj. 13. 04:08
2/10 anonim válasza:
Gondolom fiatal is Vagy , akkor ez gyakoribb és azért nem ártana többet ön kielégíteni. Persze nem gombnyomásra megy, mondjuk egy hónapig nem, az elég fura. Az is jobb lenne ha lenne barátnőd.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, én 5 hete nem vertem ki, és én nem élveztem még el így éjjel soha.
6/10 anonim válasza:
Könnyíts magadon naponta többször. Mennyi idős vagy?
7/10 anonim válasza:
40 éves korodra ez megszünik 😀 vagy még előbb
8/10 A kérdező kommentje:
Leírtam,hogy ne gyertek azzal hogy verjem ki tobbszor.Egyreszt nem akarom masreszt mikor egy nap 2x is kivertem az nap ejszaka mar volt is magomles.
2017. máj. 15. 17:22
9/10 anonim válasza:
Barátnőt kell keresni. Értékelni fogja a felesleges patronok beeresztését.
10/10 anonim válasza:
Ne aggódj, harminc éves korig bármikor jelentkezhet az éjszakai magomlesed! Ám, ha két-három naponta kivered, akkor már biztos nem lesz vele gondod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!