Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, voltatok már igazán gyorstüzelő sráccal, kb.1-2 perc alatt vége típussal?
Ha igen, mennyi ideig bírta?
Mit szóltál hozzá?
Hány ilyen srác volt eddig?
Mennyi idősek voltatok és hányadik partnerei voltatok egymásnak kb?
Volt. Hát ha 2 percet mondok, az sok :D
Meglepődtem rajta, kicsit csalódott voltam, de megnyugtattam hogy engem nem zavar.
Eddig 1 volt ilyen.
20 éves volt én 19. Nekem 2. volt ő, én neki a 4.
Kb 2-3 lökés volt. De csak első alkalomkor.
Én 20 voltam,ő 18. Nekem ő a második volt,neki én voltam az első.
Nem szóltam rá semmit,sejtettem ,hogy ez fog történni. Elszívtunk egy cigit,kicsit megpihent és megpróbáltuk újra.
Habar csajokhoz szol a kerdes...de azert valaszolok magamrol en is.
Legelso aktusomra tisztan emlekszem, nagyon ideges voltam, de nem volt semmi erekcios vagy idobeli problema.
Akivel voltam neki nem az elso volt, viszont elmondasa alapjan sokkal nagyobb van nekem, mint az elozojenek volt.
legalabb fel oraig ment a kemeny akcio, a lany tobbszor is elelvezett, de mar szinte az elejen is,en meg benne nem tudtam elmenni..
majd kezzel szajjal be lett fejezve.
Aztan par alkalom utan mar el tudtam menni, de akkor viszonylag koran, mondom azt 5perc, viszont ez ido alatt a lanyt is kitudtam elegiteni 1-2x.
De toltuk egy delelott akar 3x is.
Azota lassan eltelt 1ev, napi szinten toljuk altalaban.
Nem feltetlen kell ahhoz fel ora, hogy mindketto ember nagyot elvezzen, vam hogy ot egy perc alatt kinyirom..:)
Szoval akkor mi a helyzet a gyorstuzelo lanyokkal?haha
F22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!