Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péniszméret?! Ilyen közel még sose kerültünk az igazsághoz.
Nos hallunk sok okoskodást az emberektől, hogy ekkora meg akkora. Itt is mindenkinek 30 centis. Vitatkozunk a statisztikákról mert bemondásos alapúak, meg egyéb hazugságok...
De mi is történik, ha valaki kezébe veszi a dolgokat?
Egyik kedves hölgy ismerősöm bár nem a péniszméret kérdés miatt, de olyan 250+ péniszt elégített ki a szájával.
Bátorkodtam megkérdezni tőle, ugyanis nincs oka a hazugságra, vajon mekkora is az átlag?
A válasz pedig: 14cm átlagban.
Ami 12-16 cm intervallumot takar magában durván becsülve.
Most már csak azt kell elhinnetek, hogy én nem hazudok.:)
Nem mindet mérte nyilván, de mérések voltak. Naponta minimum 1 péniszt leszop. Váltakozva állandó partnerek és néha egy egy újabb között. Ennyi után pedig azért a szemmértéke és a kezéhez képest való viszonyítás alapján jó arányban megtudja állapítani mekkora.
Cock Worship fétise van. Magyarul nem nagyon van rá szó. Lényegében a pénisz tárgyként való istenítése.:D
Mi hatan vagyunk a baráti körben velem együtt, akiknek tudom a farokméretét, mert már egy évtizede jó barátok vagyunk (középiskola óta) és azóta ha nem is egyszerre, de ezek terítékre kerültek.
168 centi magas srác: 15 cm-es farok
173 centis srác: 13 cm-es farok
181 cm-es srác: 15 cm-es farok
184 cm-es srác: 16 cm-es farok
197 cm-es srác: 17 cm-es farok
203 cm-es srác: 15 cm-es farok
25/F
Te is hazudhatsz meg a ku.va is. Egyéb aggály: hogy mérte meg? Sehogy? Csak sacc?
Ez így elég bizonytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!