Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért állítják párhuzamba a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják párhuzamba a kis mellet a kis pénisszel?

Figyelt kérdés
tudom, hogy most sokan nekem fognak esni, de a kettő egyáltalán nem ugyanaz a kategória. a mellméretnek semmi funkciója nincs, semmit nem ad hozzá a szexuális élvezethez vagy vesz el belőle, csupán ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik. viszont a pénisz mérete nem csak esztétikai dolog, annak funkciója is van, egyáltalán nem mindegy az élvezet szempontjából, hogy 8 centi vagy mondjuk 15. szándékosan nem mondok irreális számokat, mert nem arra akarok utalni, hogy csak minimum 20 centis pénisz a jó, mert egyáltalán nem így van. de a lényeg, hogy a farok méretének van funkciója, hozzásegíti a nőt az orgazmushoz, míg a mell méretének nincs, nem fog senki nagyobbat élvezni egy D kosártól, mint egy A-tól.

2017. jan. 3. 13:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert egy pasi se tehet róla,hogy kis pénisze van egy nő se tehet róla, hogy ha kicsi a melle. Gondolom azért mert mindkettő genetika.
2017. jan. 3. 13:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Annak érzékeltetésére, hogy mindkettő genetikai adottság.
2017. jan. 3. 13:48
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Sok pasi van azon a véleményen, hogy a nagy dudák bizony nagy szexuális élményt nyújtanak. Nekik legalábbis...
2017. jan. 3. 13:48
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
Igaz, de mondjuk nekem egy A-kosarastól az életben nem állna fel, sőt. Viszont a D-stől vagy nagyobbaktól azonnal.
2017. jan. 3. 13:56
 5/14 anonim ***** válasza:
37%

ESZTÉTIKA MINDKETTŐ.

Ezért. Megértem ha egy nőnek ha a 20 centis farok szebb, mint a 15 centis. És ugyanígy a férfiaknak is UGYANAZON A NŐN a nagy és formás mell az szebb látvány, mint a kisebb és formás mell.

"funcionalitás" (amit te mondtál)

A 15 centis faroktól is teherbe lehet esni ugyanúgy.

Az meg hogy írtad a "nagy melltől nem lehet nagyobbat élvezni" azt mutatja hogy nem férfi vagy, de még csak nem is ismered a férfiakat. A férfiak legtöbbjének a nagy mell olyan mint a nőknek mondjuk az izomzat a férfin. Vonzóbb sokkal és kívánatosabb. Ergó hamarabb lehet tőle orgazmushoz jutni is.

2017. jan. 3. 14:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert általában sokan elfelejtik azt, hogy az adott illető nem tehet róla, hogy milyen adottságai vannak. Az aki leszól egy kisfarkú srácot, akinek az az egy "hibája van", hogy kicsi neki, az nyugodtan belegondolhat, hogy milyen lenne az, ha őt azért dobnák ki, mert kicsi a melle.

Egyébként nem kis szerepe lehet a mellméretnek a szexben. Én nem ilyen vagyok, de valaki csak a nagyra tud izgulni, ahogy előttem írták, tényleg van olyan, akinek kis mellre nem áll fel. Aztán ott van a kebelszex, ami elég divatos lett, és egy A-s mellel nem igazán lehet űzni. Aztán még ott van az, hogy a társadalomban elterjedt képzett hogy valakinek a nőiességének a mércéje a melle, a férfiak férfiasságának a mércéje a farka. Elég begyöpösödött dolognak tartom ezt, persze valószínű azért, mert engem is érint, és ezen elmélet szerint én nem vagyok férfias. Az, hogy kinek mi tetszik magánügye, de igenis inkorrekt embernek tartom azt,ha valaki ilyenért utasít el férfit, lányt. Viszont a kis mellű lányoknak talán kedvezőbb a helyzete, ha annyira zavarja őket, meg tudják csináltatni, és nem egyszer vettem már észre, hogy olyan személyek, akik a kis mellű lányok lelkét páytolgatták, hogy semmi baj, azok a srácokat meg lelúzerezték. Nem sírok, ez a tény. Aztán igen, baromi szar érzés ezzel együtt élni, és akarva akaratlan kialakul a szégyenérzet, az önbizalomhiány, meg a többi hülyeség. 23/F

2017. jan. 3. 15:53
 7/14 MANDINGO ***** válasza:

"A 15 centis faroktól is teherbe lehet esni ugyanúgy.

" savage af.

2017. jan. 3. 20:43
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Farok szükséges szexhez.

Mell nem.

2017. jan. 3. 21:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát annyiban közös a kettő hogy genetika. Az már más kérdés hogy az ember szemelysege milyen es a teste milyen. De szerintem nagyon valogatosnak kell lenni ahoz hogy ezen a 2 testreszen muljanak a dolgok.

Sok ferfi azt hiszi hogy a 15 centis pénisz kicsi. Pedig pont jo. Az átlagos pénisz hazánkban 11-17 cm. A noi hüvely 10-20 centi közötti. A Férfiak 5% nak kisebb ettol az átlagtól es ugyanennyinek nagyobb. Nekem személy szerint a közepes méretű a jo mert nem faj de érzem. De egy komoly kapcsolat nem ezen áll.

Aztán ott van a mell. Szerintem ha a csajjal nincs gondja a pasinak akkor az is tök mindegy. Sok nő azt hiszi hogy nem lehet mellnek nevezni azt amilye van pedig jócskán benne van az optimalisba. Ha egy szunyogcsipestol nagyobb de nem hordja talicskaba es nem szilikon akkor tuti nem fog hatranyt okozni. De mindenfele mellre lehet talalni pasit.

Az lenne a jo ha senki nem erezne hátrányban magát a méretei miatt.

2017. jan. 3. 22:36
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Egy jó mell igenis növeli a férfi élvezetét. Szóval megállja a helyét a párhuzam.
2017. jan. 3. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!