Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mennyire tetszene az alábbi ötlet? Lányok, van aki már feldobta a párjának? Mi lett a vége?
Nálunk fordítva történt. Én kaptam nőként vibrátort a páromtól.
Igazából szoktuk használni együttlét során néha, de én nem nagyon rajongok érte. Nekem az igazival jobb, mint egy művel.:)
Viszont ha ezt pasinak dobod fel, akkor két dolog történhet.
1. Azt mondja, hogy oké, hajrá, dobjátok fel a nemi életet. Vagyis teljesen jól fogadja.
2. Megsértődik, mert azt gondolja, hogy ő nem elég neked.
És mivel mi nem ismerjük a barátodat, ezért ez vele kellene megbeszélned, mert attól, hogy 10 pasiból 7 pasinak nem lenne ellenére, attól még 3-nak lehet, hogy igen és lehet, hogy a te barátod is pont abba a 3-ba tartozik.:)
Egy We-Wibe, vagy annak klónját be fogjuk szerezni.
Volt már olyan szokásos vibrátorunk, de ha az benn van, akkor engem akadályoz, szóval valami kisebb kell.
Ha én tervezném, akkor én is egy lapított formát találnék ki, aminek van egy beakasztója és nem engedi becsúszni, azaz pozicionálja és mindkettőnket egyszerre kényeztet.
47/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!