Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan hódítsam meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam meg?

Figyelt kérdés

Van egy lány! Pontosabban az exbarátnőm húga...3 éve szakítottam a barátnőmmel akivel azóta sem beszélek, de a húga rendszeresen ír és érdeklődik, hogy mi van velem...Van barátja, akivel egyáltalán nem boldog, csak azért van vele, mert nem tudna hova költözni...(Utalt rá a beszélgetéseinkben) a szülei kint vannak külföldön a nővére pedig másik férfival él! Többször is eljátszadoztunk a gondolattal, hogy mi lenne ha mi ketten összejönnénk, de valahogy soha nem mert belemenni mélyebben a dologba!

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan vegyem rá, hogy szakítson a mostani barátjával és jöjjön össze velem? Mit írjak, amivel rá tudom venni, hogy velem sokkal boldogabb lenne? MERT SZERETEM!!!

2017. máj. 11. 18:23
 1/6 Mádár0218 ***** válasza:

Figyelj azt mondtad nem boldog a mostani barátjával, miért nem kérdezed meg egyszerűen hogy mi lenne ha összejönnétek?

Vagy találkozz vele, és kicsit vezesd rá hogy szereted

2017. máj. 11. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Voltam ugyanilyen helyzetben.Ha gondolod megoszthatom veled a dolgot s tanácsot tudok adni.
2017. máj. 11. 18:38
 3/6 anonim válasza:

Mond el neki hogy szereted, es hogy vele akarsz lenni, hogy te boldoga teszed

talalkozz vele es ha ugy latod akkor azt is

Hogy koltozzon hozzad (ha lehetseges).

2017. máj. 11. 18:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet...de nem tudom, hogy fogadná ezt...eddig mindig csak poénosra vettük a dolgokat..
2017. máj. 11. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:

pl. az igazán gáláns dolog lenne ha segítenél megoldani a lakhatási gondjait.

összeköltözést vagy randizás nem tudom mennyire játszana, mert én tuti paráznék, hogy csak a lakás miatt van velem illetve az se épp fairplay díjas megoldás ha úgy randiztok, hogy ő közben még nem szakított a mostani barátjával.

2017. máj. 11. 18:59
 6/6 A kérdező kommentje:
szívesen segítenék neki! Megpróbálom akkor valahogy rávezetni, hogy vegye észre, én tényleg szeretem őt! :) Remélem jól sül el
2017. máj. 11. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!