Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan hódítsam meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam meg?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel hónapokig dumáltunk egy leszbikus társkeresőn. Ő írt rám, én válaszoltam neki. Azzal indítottunk hogy mondtam neki, hogy csak haverokat keresek, aztán esetleg mást is.

Aztán végre találkoztunk, és rájöttem hogy nagyon bejön.

Teljesen más típus, mint amit eddig kerestem, alacsonyabb mint én, fiús, viszont belsőre intelligens, tudunk beszélgetni, hasonló az érdeklődési körünk.

A tali után ő mondta, hogy keressem ha úgy gondolom.

Továbbra se akarom hirtelen leteperni, és tartok tőle, hogy mi lesz ha nemet mond.

Hogy csináljam? Jajj, csajok annyira izgulok. Eddig mindig engem szedtek össze, és nem tudom hogy kell az ilyet.

2015. nov. 15. 08:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondta keresd, ha úgy gondolod : ))

Hát te úgy gondolod...

Akkor mi a probléma?

Írsz neki, hogy nagyon élvezted a randit és szimpatikus személyiség, szeretnéd megismételni, lehetséges-e?

Ezen túl kell esni, mert ha ő nem keres téged (és szerintem arra vár, hogy te keresd), akkor neked kell lépni.

Írj neki és ha félsz egyből a lényegre térni, akkor csak kérj egy második randit, ha elfogadja, az már jelent valamit : )

Sok sikert!

2015. nov. 15. 10:27
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

"Írsz neki, hogy nagyon élvezted a

randit és szimpatikus személyiség,

szeretnéd megismételni, lehetséges-

e?"

Istenem ezek a sablon szovegek beszarok komolyan. Siralmas hogy egyesek mennyire nem tudnak egyediek lenni

Én a vilagbol is kimnekulnek ha vki leirna egy fél regényt arrol ájuldozva h mennyire bejottem stb. Hozzateszem ha nekem is bejott akk is taszito nemhogy ugy ha nem. Volt egy csaj aki bejott de az elso találkozás után mar szerelmet vallott, hát ki is ábrándultam

2015. nov. 16. 07:39
 3/8 A kérdező kommentje:

elhívtam még egy talira, mindenféle egyéb cucc nélkül. megnézzük mit válaszol. drukkoljatok.

azt viszont nem tudom továbbra se, hogy hogyan érzékeltessem hogy nem csak a haverja lennék.

2015. nov. 16. 07:51
 4/8 anonim válasza:
Hat ha ugy latod a fejleményeket a találkozón akkor felvetheted neki a temat..;) majd meséld el hogy sikerult! Hajra!:D
2015. nov. 16. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Jujj, erre én is kíváncsi leszek! :D
2015. nov. 16. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

2-es,

Szerintem legegyszerűbb az őszinteség.

Na most, hogy a te beled kifordul-e tőle, engem az nem zavar:D

Olyan embernek, aki így reagál, valószínűleg nem írnék ilyet.

Sőt, én ilyen ember társaságát sem keresném, mint te, mert én egyszerűen szeretek udvarolni.

De természetesen helyzet adja a jó ötleteket, az enyém sablon volt, gondoltam mindenki sablon alapján kezdi el.

Ráadásul ha leírok valakinek egy kész haditervet, az sem lesz túl egyedi, ha utánam már ő is felhasználja, nemde? : )

Egy szó, mint száz, lelket akartam bele önteni.

Erre te kiöntöd minden flegmaságodat, erről nem én tehetek.

2015. nov. 16. 22:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Na, ameddig ti itt veszekedtek, közben a második randi már készülőben, szóval remélhetőleg szóban fejezem ki az érdeklődésemet, nem kell levelet írni belőle.
2015. nov. 17. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:
:3 mizu azóta? 20/L/L
2015. nov. 25. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!