Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szájával kielégítet engem és véletlenül lenyelte az óndót, ez baj?
Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 07:58
11/22 anonim válasza:
én állandóan lenyelem és sose volt semmi bajom még tőle.
12/22 anonim válasza:
Kár hogy szüléskor a gyerek kirugja majd a csaj fogait.
13/22 Lassmich Ruhe válasza:
ehh :-)
Sajnos félek hogy komoly a kérdés.. ha tényleg az, akkor ne tojj be, sem terhes, sem beteg nem lesz tőle.
14/22 anonim válasza:
milyen értelemben kérdezed, hogy baj? terhesség, betegség, vagy mi???
16/22 Diavolino44 válasza:
Szerintem is az a baj, hogy veletlenul. ;)
18/22 anonim válasza:
Rossz hírem van. Terhes. Egy lány akkor lesz terhes, ha lenyeli a spermát, vagy ha beleélvezel a punciba. Irány az orvos!! Ha a csaj szájon keresztül lesz terhes, sokkal jobban fáj a szülés.
19/22 anonim válasza:
Terhes lett!!
Apa leszel!! LOL.
Azt nem értem , ha van , vagy lesz valakinek szexuális élete, miért nem világositja föl magát vagy párját szex terén?! Az aktus után szaladgál gyógyszerért, se védekezés se semmi. :(
20/22 anonim válasza:
Én a múltkor egyszerre három csajba vertem és csak az egyik lett terhes (punciba ment). A feleségem megtudta és most éppen vállunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!