Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat? Segít vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekete Meggy kérdése:

Szexkapcsolat? Segít vagy csak ront a helyzeten?

Figyelt kérdés

Fél éve szingli vagyok, azóta voltak már randijaim, de azt veszem észre, hogy mintha a homlokomra lenne írva, mennyire ki vagyok éhezve, így pont az ilyen nőcsábász bunkók találnak meg. Persze nem fekszem le velük, nincs kedvük várni, és mikor már majdnem azt hiszem, hogy jó lesz, akkor faképnél hagynak. Ciki vagy sem, ilyenkor szívom a fogam, hogy mégiscsak hagynom kellett volna, legalább lett volna egy jó élményem, most meg semmi.

Nem bírom én ezt már sokáig. Se a hülyítést, se az éhezést. Arra jutottam, hogy kéne egy partner, aki lenyugtat, és akkor nem lennék ilyen kiszolgáltatott állapotban. Van,is egy barátom, akivel megbeszéltük, csak még nem volt idő találkozni. Leszögeztük, hogy semmi szerelem. Majd ha készen állok egy kapcsolatra, akkor belevágok, de nem vele.

Szerintetek mi lehet ebből? Eléggé el vagyok veszve, azt hittem, átvészelem ezt az időszakot egyedül, de nem megy. Ennyi pofáraesés után nem.

2017. máj. 9. 09:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Soha nem hazudok senkinek.
2017. máj. 9. 11:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Az én párom tudja, hogy nem voltam régebben ártatlan bárány, és elég durván perverz dolgokba is belementem, de nem problémázott rajta különösképpen.

Ha szeretnél megszabadulni a "b@s.z@tl@n p##a" érzéstől, akkor csináld. Én is voltam így, de egy után rájöttem, hogy én olcsónak érzem magam, úgyhogy inkább kivártam azt, akivel mindent akarok csinálni, nemcsak dugni. Megérte.

2017. máj. 9. 12:43
 13/14 Talk1963 ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező :) !

Minden élő szervezetet megvisel a hiány. Mind testi, mind leki területen.

Három napig nem iszol, három percig nem veszel levegőt és baj van ..... :(

Maradva a vízivási példánál.... ha már két napja nem ittál, akkor nem sokat segít rajtad napi 2- 3 dl. víz.

Minden területen más és más a tűrőképesség, de a hosszantartó nélkülözés nem tesz jót.

A te esetedhez hasonló helyzetben számomra a következő kombináció sokat szokott segíteni: szimpátia.... beszélgetés ..... kölcsönös vonzalom- elfogadás ..... és masszázs.

Adni és kapni kölcsönösen....

LajosBp.1963

2017. máj. 9. 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:
A kínzó vágy arra való, hogy párt keress magadnak. Ha egy szexpartnerrel élét veszed a vágynak, azzal csak az idődet rövidíted meg, és elmegy melletted az élet. Semmi sincs az ember életében, ami kényelmes, és/de nem okoz aránytalanul nagy hátrányt.
2017. máj. 10. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!