Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a szexkapcsolat szabályai es határai?
Figyelt kérdés
Mi az ami belefér, és mi nem?2017. máj. 1. 18:24
2/10 anonim válasza:
Én azt vettem észre, ha ilyen kapcsolatba bonyolódok valakivel, egy ideig működik, majd a nők egy idő után túl akarják lépni azt a bizonyos határt és elkezdenek ragaszkodni illetve többet akarnak, gondolok itt állandó kapcsolatra. Holott a szabályokat lefektettük előre ennek ellenére is a nők hajlamosak egy ilyen kapcsolatban is többet akarni. Ezt meg kell előre beszélni, de még, mindig benne van az amit írtam, bár nem írtad a nemed, hogy te melyik oldalon állsz. 37F
3/10 anonim válasza:
Erzelmek nincsenek max vonzalom
Nem viszed bele a otthoni dolgokat
Nem nyavajogsz neki
Nem kell ajandek
Amit lehet
kozosen etelt inni venni
Minosegi szex
Vagyak kielese ugy h mindkettonek megfeleljen
Szexualis keresek
Hirtelen ennyi
4/10 A kérdező kommentje:
Mi honapok ota megvoltunk, nem volt gond, de most mindenbe belekot. Ido kozben lehet valtoztatni a szabalyokat? Pl hogy ne talalkozzak massal stb..
2017. máj. 1. 18:44
5/10 A kérdező kommentje:
Nô vagyok, 25 :)
2017. máj. 1. 18:46
6/10 anonim válasza:
Ilyen kapcsolatban nem kérheti azt, hogy ne találkozz mással! Ő már, akkor az általam említett határt férfi létére lépre túl és lehet már többet érez irántad. 37F
7/10 A kérdező kommentje:
Igen eddig ezzel nem volt gond, mindig elis mondtam neki ha kerdezte de mostmar zavarja. Be akar mutatni a csaladjanak.. Nekem ezek nem fernek bele es o ezt tudja hisz tobbszor elmondtam, de mivel nem volt nagyon szexkapcsolatom lehet hogy nem vagyok tisztaba azzal hogy mi fer bele es mi nem. Lehet normalis keres csak en reagalom tul, nem tudom..ezert is fordultam hozzatok!:)
2017. máj. 1. 18:57
8/10 anonim válasza:
Egy szexpartnert nem kell otthon bemutatni a családnak, vagy mit mond? Ez a hölgy, akivel csak dugunk? Tuti, ha bemutat , akkor már azzal van szándéka, tuti utána kifaggatják ki vagy és azt fogják hinni, hogy a barátnője vagy és az anyós meg az após elkezd örülni, hogy a drága kisfiuk talált egy szép párt magának... én nem szoktam bemutatni, de egyik csaj se kérte soha, hisz ez azért nem fér bele. Ő átlépte a határt már hidd el. 37F
9/10 A kérdező kommentje:
Igazad van, ez igy tenyleg furcsan hangzik.
:/
Ment a zold kez, koszi:)
2017. máj. 1. 19:01
10/10 anonim válasza:
Szívesen, próbáljátok újra átbeszélni a dolgokat és kérdezz rá, hogy hányadán álltok , nem szeretett e beléd menet közben. Vagy mik a szándékai ezek után. Mert én azt látom, hogy ebben a kapcsolatban te tisztában vagy magaddal, hogy nem akarsz tőle többet csak szexet, de ő lehet most kicsit megreccsent és elkezdett irántad érezni többet, mint testi vonzódás. 37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!