Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatrol velemeny?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatrol velemeny?

Figyelt kérdés

Nok/ferfiak! Erdemes kiprobalni egy ilyen kapcsolatot ha no letemre feladtam a tarskeresest?

Aki volt ilyen kapcsolatban kitudta zarni az erzelmeit?

2017. máj. 4. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Mindenkinek vannak ilyen szakaszok az életében. Én is most inkább szexre vágyom, mint szerelemre.
2017. máj. 4. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az érzelmeket teljesen nem, de csak annyit engedtem, engedtünk be, amennyi kell ahhoz, hogy jól működhessen. És valahogy sikerült is, mert több mint 4 évig működött anno :-) Mellesleg ha mindkét fél szingli, akkor nem biztos, hogy baj ha egy idő után érzelmek is keverednek bele :-)

45+Ffi

2017. máj. 4. 20:21
 3/9 Ypszilon1980 ***** válasza:

azzal egyetértek, hogy valamiféle érzelem kell.

Nekem volt szexkapcsolatom, viszont nem tartott sokáig, de ezt szerettük volna mindketten. Amíg tartott jó is volt, mert nem volt függőség és az ágyban nagyon jó volt vele és akkor nekem arra volt szükségem.

Aztán lett komoly kapcsolatom és véget ért pár napja, most meg megint úgy érzem, hogy a szexen kívül más nem kellene nekem és kötöttséget sem akarok egy ideig legalábbis.

2017. máj. 4. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Én kitudtam nőként. Olyannyira ,hogy a végén nem is kivántam a pasit. De ,te is nő vagy,úgyhogy fogadd el,hogy ingyen lyuknak tekint téged!!
2017. máj. 4. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem érdemes kipróbálni.

Mégha nő létedre nem is szeretsz bele (mert sokan mindig azzal jönnek, hogy a nő idővel szerelmes lesz..) azért rosszul fog esni, hogy nem keres más miatt, nem érdekli hogy vagy, nem akar tőled semmi mást. Idővel pedig lenéz, amiért ilyenbe belementél. Sajnos a szexet illetően még mindig szégyen az a nőknek, ami a férfiaknak büszkeség.

N23

2017. máj. 5. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:

#5!

Ezzel egyáltalán nem értek egyet! Korántsem biztos, hogy ez mindenkinél így működik!

2017. máj. 5. 14:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Mindenki abba megy bele amibe akar, én nem ítélek el senkit emiatt. Ha mindkét félnek jó, akkor kár lenne kihagyni.

Ha hosszútávú ez a "szexkapcsolat", akkor teljességgel kizárt, hogy csak szexről van szó.

31/F

2017. máj. 6. 00:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem most van ilyen kapcsolatom. Tobb eve tart, volt hogy csak 3 havonta, de most minden heten talalkozunk. Az utobbi idoben volt par csalodasom, igy most nem igy vagyom kapcsolatra. Ha nincs is kimondva teljesen, de tudjatok mind a ketten, hogy ez csak sexrol szol, szerintem jol tud mukodni. Nincs elvaras a masik fele. Eletem top 3 szexebe benne van a csaj. Tudjuk mind a ketten mit szeret a masik es nagyon jol erezzuk magunkat abban a par oraban. Ha van ra lehetisegef, szerintem probald ki, ez semmilyen kotelezettseggel nem jar. 29/F
2017. máj. 6. 12:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Érdemes, legalább mindketten jól érzitek magatokat.
2017. máj. 6. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!