Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat? Segít vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekete Meggy kérdése:

Szexkapcsolat? Segít vagy csak ront a helyzeten?

Figyelt kérdés

Fél éve szingli vagyok, azóta voltak már randijaim, de azt veszem észre, hogy mintha a homlokomra lenne írva, mennyire ki vagyok éhezve, így pont az ilyen nőcsábász bunkók találnak meg. Persze nem fekszem le velük, nincs kedvük várni, és mikor már majdnem azt hiszem, hogy jó lesz, akkor faképnél hagynak. Ciki vagy sem, ilyenkor szívom a fogam, hogy mégiscsak hagynom kellett volna, legalább lett volna egy jó élményem, most meg semmi.

Nem bírom én ezt már sokáig. Se a hülyítést, se az éhezést. Arra jutottam, hogy kéne egy partner, aki lenyugtat, és akkor nem lennék ilyen kiszolgáltatott állapotban. Van,is egy barátom, akivel megbeszéltük, csak még nem volt idő találkozni. Leszögeztük, hogy semmi szerelem. Majd ha készen állok egy kapcsolatra, akkor belevágok, de nem vele.

Szerintetek mi lehet ebből? Eléggé el vagyok veszve, azt hittem, átvészelem ezt az időszakot egyedül, de nem megy. Ennyi pofáraesés után nem.

2017. máj. 9. 09:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem rossz ötlet, de az érzéseid nem tudod mindig irányítani, így meg az is lehet hogy vele lesz aza komolyabb kapcsolat:)
2017. máj. 9. 09:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem valószínű, hogy egymásba fogunk szeretni. Érzéseim viszont akkor is vannak felé: szeretet, tisztelet, bizalom. Nulla érzelemmel nem engedném, hogy hozzám érjen. Aki semmit sem hoz ki belőlem, azzal még csak nem is haverkodom, mert minek.
2017. máj. 9. 09:46
 3/14 anonim ***** válasza:

Mi lehet belőle? Egy remélhetőleg gátlások nélküli VÉGRE orgazmus. Vagy még jobb ha orgazmusok!

Vágj bele veszteni nem fogsz csak nyerni élvezeteket. S mivel barát, akár egész éjszakás alvós is lehet. Mert tudjátok, hogy csak Ennyi, de a barátság miatt minimális intimitás is belefér-het

2017. máj. 9. 09:47
 4/14 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi szörnyű. Éld meg a vágyaid. Egy jó szextől még nem lett senki rosszabb helyzetben és tisztább fejjel hozhatsz döntést a leendő pároddal kapcsolatban is.

Nem keresztbe tett, összeszorított combokkal, kiéhezve, ficánkolva fogsz vele szemben ülni a bárban. :D

2017. máj. 9. 09:48
 5/14 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha tanulmányoznád Sternberg háromszög elméletét, mi szerint a szerelem alapvetően 3 érzésből áll: az intimitásból, a szenvedélyből és az elköteleződésből.

Amit barátságnak hívunk abban megvan az intimitás és az elköteleződés, de hiányzik belőle a szenvedély.

Amit Sternberg intimitásnak hív az nem romantikus. A kapcsolat intimitását jelenti, a bizalmat, a közelséget és a kitárulkozást a másik személy felé.

A szexet inkább a szenvedély jellemzi. Tehát, ha ezzel a személlyel ez is meg van, akkor az miért is nem szerelem? Melyik hiányzik?

Próbáld meg felfeszíteni a kapcsolataidat erre a háromszögre és érdekes felfedezéseket tehetsz.

2017. máj. 9. 10:13
 6/14 A kérdező kommentje:

Még nem tudjuk, mi jellemzi a kapcsolatunkat, mert még nem csináltuk, de ő teljesen elzárkózik tőlem. Én szerettem volna többet, ő nem, így hát marad ez, megbeszéltük, hogy így segítjük egymást.

Más kérdés: ha időközben megtalálom az igazit, az nem fog kiakadni, hogy ilyen kapcsolatom volt? Nem ábrándul ki belőlem?

2017. máj. 9. 10:22
 7/14 anonim ***** válasza:

ne beszélj róla!

nincs semmi köze ahhoz, hogy kivel voltál előtte. akármilyen kapcsolatban is

ha nagyon kérdezi, akkor volt (RÉGEN) barátság extrával kapcsolatod. nem most, amikor ismerkedsz, és esetleg ha nem jó a randi, akkor egyből szaladsz hozzá....

2017. máj. 9. 10:29
 8/14 A kérdező kommentje:
Nyilván én sem így gondoltam! Csak ha már mondjuk jó ideje együtt vagyunk, és felmerül a téma, persze hogy elmondanám.
2017. máj. 9. 10:32
 9/14 anonim ***** válasza:
miértis?: azért mert az ember nem hazudni akar a szerelmének, hanem megmutatni magát... szörnyű lehet így kapcsolatot csinálni, hogy az elejétől így mellé beszél valaki, hazudik és próbál mást mutatni, mint ami van.
2017. máj. 9. 11:24
 10/14 anonim ***** válasza:
és kérdezőnek: de van akit ez zavarhat, hogy érzelmek nélkül szexelsz. ez ilyen. vagy a tanácsot követed, hogy innentől hazudsz. vagy pedig vállalod, hogy van akikkel ez így elveszi a kedvét. de lesz, akinek meg elmondhatod és elfogadja.
2017. máj. 9. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!