Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek semmit szex közben?
Figyelt kérdés
Amikor valakinek elmondom ezt problémámat, csak néznek rám, és nem értik, hogy lehet. Ha a barátommal vagyok, az egész aktus alatt annyit érzek csak, hogy ki-be, ki-be. Semleges érzés, vagyis jónak semmiképp sem mondható. Nem értem, másoknak ez hogy jó? Hogyan lehet javítani a helyzeten?
19L
2017. máj. 8. 10:49
11/14 anonim válasza:
Lehet, hogy nem ilyen típusú szex az ami téged felizgat. Lehet, hogy szeretnéd a kikötözős, kicsit durvább dolgokat, de mivel még senkivel nem éltél át ilyet, így nem is tudsz róla. Milyen szexuális típusú fantáziáid vannak? Lehet hogy ilyen irányban kellene elmozdulnod.
12/14 Bari87 válasza:
Túl tág vagy! Nekem is volt egy nőm túl tág volt!A farkam 18cm hosszú és 5cm vastag csak ugy harangóztam benne. Most 45 évest dugok olyan szűk hogy Azt hittem hogy szűz csak úgy visit.
13/14 A kérdező kommentje:
Vele voltam először, és magamnak 2nél több ujjam nem megy fel, nem hinném, hogy tág vagyok. :/
2017. máj. 9. 10:01
14/14 anonim válasza:
Úgy jó, hogy a párom TUDJA, hogyan kell bánni a farkával, nem csak reszel.
A 17 cm-s exemmel én sem éreztem semmit, csak "jó, végetünk már?", de a párom (max. 14 cm) minden alkalommal megőrjít, és imádom, amikor bennem van, sokszor én mászok rá, annyira kívánom vele a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!