Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet hogy valaki azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy valaki azt mondja: vele a szex nem jelentett semmit?

Figyelt kérdés

Nekem bármilyen kapcsolatom akár tartós akár alkalmi mind jelentenek valamit. Az életem részei lettek ezáltal. Csak én gondolom így?

28/ N

2016. nov. 27. 12:51
 1/4 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Ez ilyen véglény duma. Aki eljut odáig, az megérdemli a 100%-os figyelmem és odaadásom.
2016. nov. 27. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Én sem feledtem el az összeset, de nyílván volt aki nem úgy számított mint mindegyik. Ilyen van, Az, hogy semmit sem, az meg sima macsó duma lenne. Én meg nem ilyen vagyok.
2016. nov. 27. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Úgy nem érted, hogy te nő vagy.

Csak könyörgöm annyit értsetek meg a híres női empátiátokkal (ami elvileg arról szól, hogy más emberek helyébe tudjátok magatokat képzelni, hogy nekik milyen és emiatt jobban elfogadni őt és a tetteit), hogy a férfiak és a nők nem egyformák.

25/F

2016. nov. 27. 13:54
 4/4 RoseTyler ***** válasza:

Nem teljesen értem a kérdésed. Egyéjszakásról van szó vagy szigorúan csak szexkapcsolatról, ahol semmi egyéb nem volt? Vagy nagyon rövid párkapcsolat? Vagy mi a fene?

De a hiányos infók fényében is az a helyzet, hogy sok ember képes érzelemmentes maradni még komolyabb intim viszonyban is. Sokan mások meg nem. Nem vagyunk egyformák.

2016. nov. 27. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!