Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne olyan lány, akit nem hozna zavarba, ha kiderülne, hogy a fiú szűz?
Szerintem azert kerulik a lanyok a szuz fiukat, mert azok a fiuk valami okbol,problemabol szuzek, es a lanyok ejsze azt a problemat kerulik ha megertettetek mit akarok mondani.
en is 23 evesen szuz vagyok, szamomra a lanyok foldonkivuli lenyek :))
nem értem ezt a felfogást, hogy mi a baj a szűz emberekkel. ez nem valami ciki dolog vagy valami.
hány éves vagy?
én 17 éves vagyok és szűz, a barátom 19 éves és szűz. egyáltalán nem érzem problémásnak a helyzetünket. sőt inkább örülök is neki, hogy 19 évesen fiú létére várt a szexszel, hogy ne csak szex legyen hanem szeretkezés is azzal a személlyel akit szeret. 3 hónapja vagyunk együtt, petting volt már de az első aktusig még várunk egy kicsit:)
te se add oda egy jött mentnek, várj egy olyan lányra akivel szerelemből veszítheted el:)
légy nyitottabb ismerkedés terén:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!