Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat az, hogy szex közben bepisilek?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Már a szex elején,illetve pettingnél is erős vizelési ingert érzek. Tegnap együtt voltam egy fiúval,akivel már többször voltam együtt és nagyon fájt a behatolás..aztán azt vettem észre mikor abbahagytuk, hogy egy folt van a lepedőn. A fiú is észrevette,de egyikünk sem hozta fel. Nagyon kellemetlen..ejakuláciohoz ennek semmi köze..odáig nem jutottam el. Mitől lehet ez?2016. nov. 27. 10:50
1/11 anonim válasza:
Mindig ezt érzed, akkor is, ha előtte voltál pisilni?
2/11 anonim válasza:
Előfordulhat. De biztos hogy pisi volt?
3/11 anonim válasza:
Először is az általad leírt "tünet" lehet g-ponti orgazmus.
Másrészről a simán a nedveid is lehettek a folt okozói.
4/11 anonim válasza:
A folt nem biztos hogy pisit takar. Es is szoktam áztatni a lepedőt mikor úgy benedvesedek szex közben:) 21L
5/11 A kérdező kommentje:
Igen. Akkor is érzem ha elmegyek pisilni..már rendesen ráparázok,és ahányszor tudok elmegyek wcre.
2016. nov. 27. 12:03
6/11 anonim válasza:
Akkor valószínűleg tényleg a g-ponti orgazmusra utaló a tünet. Szóval legközelebb ilyenkor ne állj le, hanem folytassátok! :)
7/11 A kérdező kommentje:
És attól mar a petting,illetve szex elején előfordulhat ilyesfajta folyás?
2016. nov. 27. 12:14
8/11 anonim válasza:
A petting és szex előtt teljesen normális, hogy egy lány puncija benedvesedjen az izgalom hatására.
Az a g-ponti orgazmustól független.
9/11 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel tisztában vagyok. De eddig ilyen mennyiségű még nem fordult elő.
2016. nov. 27. 12:41
10/11 anonim válasza:
szagold meg érzed az illatán hogy az mi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!