Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bepisilek szex közben, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bepisilek szex közben, de nem is ezzel van a baj. Komfortérzet megőrzése érdekében valaki ötletek? ( több lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a Barátom hihetetlenül kielégít :D Ennek következményében elég gyakran fordul elő hogy bepisilek szex közben.Nagyon jó érzés nekem is és Neki is. A macerás része viszont az, amikor vége van és előre bevisszük a törölközőket amiket az ágyra terítünk...de ez meg olyan...kiábrándító :D ha viszont spontán jön a dolog akkor marad a takarítás meg a takarómosás :/ Ha valakinek van valami ötlete nagyon megköszönném :) (Esetleg ha ugyanebben a cipőben jár..elvégre csak nem én vagyok az egyetlen ilyen eset) :D

2015. máj. 13. 01:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő, de szerintem menj előtte wc-re, utána pedig ne igyál és ne egyél lédús ételt ;)
2015. máj. 13. 01:40
 2/17 A kérdező kommentje:
de ez nem olyan bepisilés :D hiába megyek előtte pisilni ez nem olyan
2015. máj. 13. 01:43
 3/17 anonim ***** válasza:

Inkább ilyen "női ejakuláció", ugye? :)

Ne törődj vele, csak élvezd!

2015. máj. 13. 01:45
 4/17 anonim ***** válasza:
73%
Ha nekem (ilyen) barátnőm lenne, minden alkalom után széles mosollyal, kézzel mosnám a lepedőket a patakban. :D
2015. máj. 13. 01:51
 5/17 anonim ***** válasza:
De ez nem bepisilés, miért írod azt hogy bepisilsz? Ennyit nem tudsz a saját testedről hogy mi történik vele szex közben?
2015. máj. 13. 01:55
 6/17 A kérdező kommentje:
de tudom! de valamilyen szinten leginkább a bepisiléshez lehet hasonlítani...mert mennyiségre olyan sok. és végülis engem sz érdekelne hogy hogyan kerülető el a folytonos lepedőmosás
2015. máj. 13. 02:04
 7/17 anonim ***** válasza:
Csináljátok a padlón. Akkor majd a szőnyeget kell mosni, nem a lepedőt.
2015. máj. 13. 02:13
 8/17 anonim ***** válasza:
A lepedő mosással mi a baj? Mert ha olyan lesz a matrac és az zavar, megértem. Lehet kapni vízhatlan lepedőt, ez ilyen matracvédő. Sztem az legyen a legkevesebb hogy lepedőt kell mosni.
2015. máj. 13. 02:14
 9/17 A kérdező kommentje:
hát sajnos előfordul hogy a matrac is olyan lesz... de köszönöm az ötletet!
2015. máj. 13. 02:17
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
szerintem keresd fel a nőgyógyászodat!(lehet hugyhólyaggal van probléma,inkontinencia bármi)
2015. máj. 13. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!