Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek semmit szex közben?
Amikor valakinek elmondom ezt problémámat, csak néznek rám, és nem értik, hogy lehet. Ha a barátommal vagyok, az egész aktus alatt annyit érzek csak, hogy ki-be, ki-be. Semleges érzés, vagyis jónak semmiképp sem mondható. Nem értem, másoknak ez hogy jó? Hogyan lehet javítani a helyzeten?
19L
nem lehet, hogy túl síkos vagy? vagy felizgat rendesen? vágysz rá nagyon?
24F
Es maszturbacional mi a helyzet?
Egyaltalan higyan maszturbalsz?
Tudom megköveznek ezért mindkét nemből, de: kitölt rendesen? :$
Nem tudom, mekkora neki, sem a te paramétereidet nem ismerem (pl.: magasság, testalkat), amiből következtetni lehetne a hüvelyed felépítésére, de próbáljatok ki más pozitúrákat.
Szorítsd össze a hüvelyed aktusnál, ha nem megy a dolog, intim tornázz kicsit, ott gyakorolhatsz.
Viccen kívül, nekem egy nő mondta anno, hogy a pasi méretbeli kompatibilitásáért a nő is ugyanúgy felel a saját testének "karbantartásával".
Nyalással el tudsz menni? Kinyalt már?
Csak csiklóval tudok elmenni, ujjazni nem is nagyon próbáltam magam, mert azt se élvezem, és egy idő után megunom.
A barátomnak 17 cm körül lehet a mérete, szóval 100%, hogy nem ezzel van a baj. :/
Szia!
2-3 perc monoton reszeléstől nem lesz orgazmusa a nőnek. Kb mintha azt várnák el a férfiaktól, hogy a here simogatástól elmenjenek.
A csikló körül belül a ffi makkjának felel meg.
Szerintem próbáljátok meg elnyújtani az előjátékot (nagyon fontos!) és amikor már nagyon élvezed akkor tegye be. +szex közben nem szégyen magadnak besegíteni, akár a partneredet is megkérheted, hogy izgassa a csiklód.
Az ilyen durr bele attitűdtől menten száraz leszek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!