Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem érzek semmit szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzek semmit szex közben? Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve vagyunk együtt úgy a barátnőmmel, mindig nedves szokott lenni, én el is szoktam élvezni, de egyszerűen nem érzek semmit, koton nélkül sem, pedig minden rendben van. Amikor leszopott sem éreztem különösen semmit, inkább a masztozáshoz tudnám hasonlítani, egy idő után elfolyott, de sajnos szex közben is :( minél nedvesebb, annál hamarabb
2017. márc. 30. 11:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyedül azt éreztem, amikor elfolytam
2017. márc. 30. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Magyarul el tudsz élvezni, tehát van orgazmusod, csak nem érzel semmit? Ez furcsa, mert ha nem ingerelne, nem mennél el. De ha nem érzed, hogy ingerel? Kicsit furcsa szitu. Nem lehet, hogy túl kicsi a farkad, a barátnőd pedig tágabb? Esetleg lehet, hogy az a baj, hogy túl nedves lesz a barátnőd, és annyira csúsztok, hogy nem érzel semmit. De ha orál közben is ez van, akkor nem ez lehet a gond.
2017. márc. 30. 12:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem a merettel van baj,az nem lehet gond , hogy régebben vertem magamnak? Vagy ezzel kihez forduljak..(16f)
2017. márc. 30. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól, hogy önkielégítést végzel, még érezni kellene a partneredet. Lehet, hogy túl magas lett az ingerküszöböd a sok maszti miatt. Szokj le róla egy pár nap erejéig, aztán majd látod, mi a helyzet.
2017. márc. 30. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Amikor kiverted magadnak, akkor sem éreztél semmit? Akkor miért csináltad?

Amikor kifolyik, akkor sem érzed hogy azért ez jó?

2017. márc. 30. 15:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Amikor kifolyik az jo
2017. ápr. 1. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!