Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még nem szexeltem, szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem szexeltem, szerintetek ezzel sok jóból kimaradtam?

Figyelt kérdés

Szeretnék már nagyon csak nincs kivel, 20 éves fiú vagyok. Ezzel, hogy nem szexeltem még szerintetek sok jóból kimaradtam?

Hátrány szerintetek ez, hogy 20 évesen nincs még tapasztalatom?

2017. máj. 7. 22:39
 1/4 anonim válasza:

olyan szempontból jó hogy nem égsz ki olyan hamar mint a többi fiatal. mást nem tudok mondani én se, viszont baromira erdekel engem is h valami jóbol maradtam e ki

18f

2017. máj. 7. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Végeztél már valaha dobogós helyen flipperversenyen? Én se. Pedig biztos az is baromi jó érzés lenne. Ez is ilyen. Nyilván örültél volna neki hamarabb is, de ugyanúgy örülni fogsz neki amikor összejön.

Majd ha már flippervilágbajnok leszek, és neked még mindig nem jött össze, akkor majd írok ide, hogy mostmár rosszul érezheted magad.

2017. máj. 8. 02:58
 3/4 anonim ***** válasza:
A szex egy csodálatos dolog, főleg ha az illetők szenvedéllyel csinálják, szóval van köztük érzelem. Nem azt mondom hogy érzelemmentesen nem lehet élvezni, de szerintem akkor is ezerszer másabb olyannal lefeküdni aki nem közömbös számodra. Szóval még nem tapasztaltad ez a jóságot, de nem mondanám hogy ki is maradtál sok mindenből, 20 évesen még az egész élet hátra van, nem késtél le semmiről.
2017. máj. 8. 07:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem maradtál le semmiről. Én is a korodban "kezdtem".

Szóval, hajrá, tessék csajozni!

2017. máj. 8. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!