Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves férfiként 8 nővel csókolóztam,5-tel szexeltem, mit gondoltok, ez sok? Valakinek az volna?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok.2017. ápr. 30. 17:17
2/13 anonim válasza:
En ennyi idosen kevesebbel voltam. A minoseg s nem a mennyiseg szamit.
5/13 A kérdező kommentje:
3-as, az ne is legyél, mert a lányokat szeretem férfiként! :)
2017. ápr. 30. 17:40
6/13 anonim válasza:
Kedves egészségedre...teljesen normális.
7/13 anonim válasza:
Nem sok, nem is kevés. De nyilván mondhatunk barmit, nem tudsz változtatni. De szerintem ez tök normalis mennyiség.
8/13 anonim válasza:
Egyszer kerdeztem a volegenyem, hogy szerinte mennyi az idealis, kb ilyen 6 koruli szamot mondott dugasra, persze nehezen nyogte ki.. :)
Nekem pl tobb volt, szexre 10 kereken, csokra meg vagy 15 biztos volt veluk egyutt.
De en igy erzem jol magam, mar kiprobaltam mindent amit akartam
9/13 anonim válasza:
szerintem nem izgat senkit és nem is tartozik másra :)
21f
10/13 anonim válasza:
Én 19 éves létemre 13 nővel csókolóztam, 12 hölgyet tettem magamévá.(egyet nem csaltam meg)
Ez teljesen más mindenkinél.Ha úgy érzed sok akkor sok.Ha úgy érzed kevés akkor kevés.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!