Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj van a brémmel?
A következőt észleltem a mai nap rajta, olyan mintha a szőr megperkelődött, leégett volna róla! Tegnap lefeküdtem a barátnőmmel. És a punci trutyija egy kicsit égette a kolbászom! Kicsit savas volt neki. De ilyet nem tapasztaltam még. Attól félek hogy megcsalt. Mert pénteken hazibuliba volt. És a szájánál volt egy kisebb herpesz is. De azt mondta hogy a belső lázátől volt mert pénteken éjszaka rosszul volt és úgy ment haza.
Most mit csináljak?
Nem kamuzok!
Es nem vagyok igenytelen!
Eppen hogy volt egy kis szor odalenn.
Mivel kipattog mindig csak egy kicsit nyirom le.
Mindennap furdok, es itthon is minden tiszta.
De miutan a baratnommel lefekudtunk ilyen lettem, o se nyirja csak fazonra.
Holnap kérek időpontot!
A kérdés már csak a következő..hogy közöljem a barátnőmmel ezt? Hogy valószínűleg tőle kaptam el.
Sose volt semmi nemibetegségem.
És úgy tudom hogy a lapostetűt szexuális úton lehet elkapni.
Tiszta alsót hordok, nem szoktam mással szexelni.
Rendszeresen fürdök, van hogy egy nap háromszor mert edzeni járok. És a szőrtelenítést meg tényleg csak így tudom megoldani mert különben kisebesedik a bőröm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!