Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj van a brémmel?
Figyelt kérdés
A következőt észleltem a mai nap rajta, olyan mintha a szőr megperkelődött, leégett volna róla! Tegnap lefeküdtem a barátnőmmel. És a punci trutyija egy kicsit égette a kolbászom! Kicsit savas volt neki. De ilyet nem tapasztaltam még. Attól félek hogy megcsalt. Mert pénteken hazibuliba volt. És a szájánál volt egy kisebb herpesz is. De azt mondta hogy a belső lázátől volt mert pénteken éjszaka rosszul volt és úgy ment haza.
Most mit csináljak?
2017. máj. 7. 19:20
13/22 anonim válasza:
Igen baj van, méghozzá nem is kicsi.
Minél előbb menj orvoshoz! Biztos, hogy a barátnődtől kaptad el, ha te nem csaltad őt meg...
14/22 A kérdező kommentje:
Atjött itt alszik nálam, és szerintem észre vette hogy baj van mert lenyírta a szőrét.
2017. máj. 7. 23:31
17/22 A kérdező kommentje:
Felhoztam neki a temat es tagad mindent.
2017. máj. 8. 00:07
18/22 anonim válasza:
Ha te nem, akkor ő szedte össze. Ennyire egyszerű a történet.
19/22 A kérdező kommentje:
Mar megdugni se merem ezek utan!
Holnap kivagom a kacatjaival egyutt!
Csak nagyon faj hogy ezt erdemlem 2,5 ev utan.
Pedig mindenben a legjobbat nyujtottam neki.
2017. máj. 8. 00:15
20/22 anonim válasza:
Légy erős és rúgd ki! De vigyázz, megpróbálkozik majd hatni rád!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!