Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az mennyire normális, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire normális, hogy nem érzek semmit sem a jelenlegi "párom" iránt? (Többi lent! )

Figyelt kérdés
Talán 2-2,5 hónapja ismerjük egymást, jópárszor találkoztunk már, ő fülig belém van esve, de én képtelen vagyok iránta (vagy bárki iránt) érzelmeket táplálni. Csókolózunk, tapi meg minden, de képtelen lennék érzelmileg kötődni hozzá. Úgy beszéltük meg, jegy következő alkalommal szeretkezünk, de egyszerűen nehezemre esne. Eddig mindent megadtam volna egy párkapcsolatért, de mostmár bánom, hogy ebbe az egészbe bele mentem... Nem az a gyönyörű lány, inkább átlagosnak mondanám. Egyáltalán nem hoz lázba... Mitévő legyek? Nem akarom megbántani, de tovább szenvedni sem akarok vele... A gond csak az, hogy utána ki tudja mennyi idő után találnék ismét valakit... Aki esetleg úgy gondolja, hogy részletesebb beszámolót kér, az írjon privát üzenetet. Köszönöm szépen előre is a segítséget...
2017. máj. 5. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Mennyire csúnya a csaj?Ezért nem kell?
2017. máj. 5. 23:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem csúnya, hanem átlagos, de nem álmaim nője. Egyébként meg azért "nemkell", mert az előző lány-akibe totálisan bele voltam bolondulva-szépen kikosarazott, és azóta-ha fogalmazhatok így-érzelemmentessé váltam.
2017. máj. 5. 23:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát,akkor pattintsd le,mert így csak játszol vele!Neked se tetszene fordítva.
2017. máj. 5. 23:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha még tetszeni se tetszik, akkor minek jöttél össze vele?
2017. máj. 5. 23:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Még nem jöttünk össze, azért raktam idézőjelbe, viszont olyan, mintha azok lennénk.
2017. máj. 5. 23:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha összejösssz vele, nemsak a lànyt, hanem magadat is àtvered. Ne hibáztasd magad, amiért nem érzel iránta semm, ez nem olyasmi, amit befolyásolni lehet. Kényszerből ne legyetek együtt, mindkettötöknek rossz lesz. Hasonlò cipőben jártam én is lányként, a pasi tisztára szerelmbe esett, èn viszont sehogy sem tudtam kötődni hozzá, meg is mondtam neki utàna, h bocsi, de a kapcsolatunkbòl nem lesz semmi. Szerintem így fer.

Hajrá! :)

2017. máj. 6. 07:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm #6-os! Már csak azt kellene kitalálni, hogyan tegyem ezt meg, nem akarom nagyon megbántani...
2017. máj. 6. 12:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

6-,os vagyok. Mondd el neki őszintén, hogy mit érzel. Azaz ez esetben, mit nem érzel. Hogy nem akarod áltatni, és sajnálod, hogy így kell végződnie. Vagy ilyesmit.

Az idő meg biztosan segíteni fog túllépni a volt kapcsolatodon, éa beleszeretsz majd egy lànyba. :)

2017. máj. 6. 22:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok : bocsi, rosszul írtam, most nêzem h nem is volt kapcsolatod azzal a lánnyal, aki tetszett. :(
2017. máj. 6. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!