Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan jel ami arra utal, hogy egy fiúnak nagy a szerszáma?
Figyelt kérdés
Vázolom: Szimplán sétál egy srác az utcán, van olyan viselkedésbeli momentum, vagy külső dolog ami arra utal, hogy nagy neki?2017. máj. 4. 16:09
11/16 anonim válasza:
Én utálom, ha lengedezik a farkam. Alsóból még csak hordok laza boxert, de felette inkább szűkebb, vastagabb anyagú farmereket. így ha nem az alsó, akkor a nadrág szorítja le. Azon meg bámulhatják, nem nagyon fognak látni semmit.
Igaz, nekem amúgy is elég kicsi van, 13-14cm.
12/16 anonim válasza:
Nekem vér, csak mint ahogy írtam is elég alacsony az ingerküszöböm. Néha elég egy formás comb, vagy egy csinos kis arc is.
Utána meg már félig merev is vagyok...
13/16 anonim válasza:
12: az nem rossz, milyen érzés?
14/16 anonim válasza:
Mi milyen érzés?
Szerintem ha kérdezni akarsz kérdezd privátban, ne offoljuk szét a kérdező kérdését...
15/16 anonim válasza:
Igen, van ráutaló jel. Kifigyel a vége a térdnadrágból. xD
16/16 anonim válasza:
Kis ember nagy bottal jár! 😅 tapasztalatból is mondom az alacsonyabb férfiaknak (165-175 cm) nagy farkuk van 17-20 és vastag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!