Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritál a "kényeztet" szó használata szexuális összefüggésben?
Engem a kényeztet szó nem zavar...
De a "masztizni" szó annál inkább, mint ahogy írtad is, főleg, ha "férfi" használja.
Nem.
Engem is zavar a "pasi" nevezetű rágalmazás.
-.-
Mi zavar benne? Szerintem pontosan írja le a szopás, vagy hasonló örömszerzés lényegét, és sokkal kultúráltabb.
A maszturbálás szó rendben van, gondolom. Mindent rövidítenek, ez sem kivétel. A kari aji után (gy.k. karácsonyi ajándék) semmi sem durva. Értem, hogy nőies, szerintem is. Majd megszokjuk.
Érdekes, nekem meg a "pasi"-val nincs bajom.
A kényeztetés nekem egy, a másik kényét-kedvét leső, szolgai tipusú (es feminin) jelentést hordoz magában
Mindennap tanul valamit az ember....
Komolyan van olyan,akit zavar a pasi szó?
Nekem nőként még nem jutott eszembe,hogy ez sértő lenne,bár engem a csaj szó se zavar.
Viszont a kényeztetés szóval nem értem mi a probléma.
Csak ezzel tudod szépen kifejezni a lassú,elhúzódó előjátékot(+ orál szexet)
Az meg a te önértékelési problémád,hogy a szavaknak nemet tulajdonítasz.
Nem a szóhasználattól leszel pasi csak szólok..
Egyébként csak úgy mondom,hogy egy normál kapcsolatban a "másik kényét-kedvét keresés" a legtermészetesebb dolog.
Ha csak a saját kielégülésed érdekel,akkor a kívül tágasabb nevű történet van,másrészt meg a 20.század feminin tulajdonságnak könyvelt el mindent,ami nem tartozik a dominanciához,tehát feltételezem te akkor puszit se adsz,nem ölelsz meg senkit,a gyerekeddel se fogsz foglalkozni stb,mert ezek mind feminin dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!