Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, gondot jelent számoto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, gondot jelent számotokra az óvszer használata? Kort légy szíves írjatok.

Figyelt kérdés
Vannak olyan nők akik nem szedhetnek,tablettát,vagy spermaallergiások stb. ( Szeretnék pontos véleményeket kérni miért igen,vagy miért nem.)

2016. ápr. 7. 01:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
19%
Nekem elég nagy gond lenne. Zuhanyzás közben, hirtelen a kanapén, vagy csak simán egy reggeli dugással kelteni a párom...ez mind komoly előkészületeket igényelne, ami elrontja a pillanatot. Utálnám az érzést, hogy egy zacskóval a farkamon szexeljek, amit még ki kell bontani, valahogy fel kell húzni, közben lelankadna.
2016. ápr. 7. 01:47
 2/21 anonim ***** válasza:
25%
Gumiban a szex olyan, mint az alkohol mentes sör. Semmit nem ér. Akkor már élvezetesebb, ha csak a kezeddel csinálod, vagy a száddal együtt, mert többet érzünk. Aki azt mondja gumiba is jó az buta. Gumiba is ugyanúgy csak a bőröd mozog a szerszámodon (kivétel, ha nem vagy körbemetélve), szóval gumiban belül semmit nem érzel. Akár egy műpinát is dughatsz gumiba. Ugyanaz lesz.
2016. ápr. 7. 03:39
 3/21 anonim ***** válasza:
20%
Sosem értettem ezt a gumis nyafogast. Nekem nem okoz gondot. Mknimalis hátrány (olyan mintha meg egy réteg borod lenne) viszont cserébe nyugodt alvás (a terhesség es a betegsegek miatt is). A szopas viszont en is csak gumiban szeretem (ok itt marad némi rizikó)
2016. ápr. 7. 08:19
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy jelent gondot ...

Ha nem hosszutavu kapcsolatban szexelek akkor nyilvan hasznalok ovszert mindket fel miatt... ha meg a baratnommel ilyen gondok lennenek akkor vagy keresnenk vmi mast (spiral stb.) vagy addig gumival csinalnank amig nem akarunk veletlenul sem babat :)

2016. ápr. 7. 09:31
 5/21 anonim ***** válasza:
36%
Ha gumiba lekokadna, te sem akarnál gumiban szexelni. Huzhatsz egy strigulat a gumiellenzokhoz, es nyugodtan pontozz le.
2016. ápr. 7. 10:41
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
Én 1,5 év alatt egyszer sem tudtam elmenni gumiban, szó szerint semmit se érzek. 2,5 órás menet volt a rekord, utána már egyszerűen beleuntam. Egyedül a látvány miatt nem lankadtam le. Persze az exem nem panaszkodott, ő 2-3 percenként elment, én meg így jártam.
2016. ápr. 7. 11:44
 7/21 anonim ***** válasza:
87%
gyűlölöm ha egy zsák van a farkamon.. az egész élvezetet veszi el....
2016. ápr. 7. 11:57
 8/21 A kérdező kommentje:
Hát kort azt nem írtatok. Úgy gondolom egy szexuálisan érett és intelligens férfinak az óvszer használata nem okoz gondot. Aki tiszteli és szerei a párját az vigyáz rá. A fogamzásgátlók olyan veszélyes hormonokat tartalmaznak,amely hosszú távon sok nő esetében komoly betegséget okoz,itt nem is említem az elhízást és a stresszhajlamot,csak az ösztrogén dominenciát és a daganatos megbetegedéseket.Ezen kívül rengeteg olyan nemi betegség van ami a férfinek nem okoz tüneteket-de a nők hetekig-hónapokig szenvednek mig ki kezeli az orvos őket. Nem gondolom,hogy bármi macerát okozna,élvezeti értéket rontana egy jó minőségű óvszer,amit nem a férfinek kell"felhúzni -a nők ezt két másdperc alatt fel tudják helyezni a párjuknak és nem original becsomagolva a legtávolabbi szekrényben kell tartani,hanem,hogy mindig kéznél legyen.Megfelelően nedves nőnél nem is észrevehető,aki annyira tiltakozik ellene az pszichésen allergiás a témára.
2016. ápr. 7. 11:57
 9/21 anonim ***** válasza:

Az a gaz, amikor alkalmi kapcsolatban nem hajlando valaki gumit huzni, es csak akkor derul ki, amikor mar eppen megtennenk... bocsi, rossz emlekek.

23L

2016. ápr. 7. 11:58
 10/21 A kérdező kommentje:
Egyébként számítottam rá,hogy több lesz a tiltakotók"száma. -és ha terhes lesz a párotok,akkor mi van?
2016. ápr. 7. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!