Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélkül pillanatok alatt elmegyek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
a barátnőmmel majdnem 2 éve vagyunk együtt, és már unom a gumit én is, és ő is, így hát gyógyszerre szeretne váltani. viszont gumi nélkül rohadt hamar elmegyek. és ő még akkor sehol sincs. :/ 19/F2016. ápr. 5. 18:51
1/6 anonim válasza:
ezze az én barátom is így van... gumi nélkül 1 percig bírja kb. próbálja szegény hogy tovább de nem megy neki, úgyhogy mi maradtunk a guminál :D mondjuk ő csak 17 nemtudom az számít-e
2/6 anonim válasza:
Csapd ki előtte, akkor tovább fogod bírni. Meg vannak technikák arra, hogy visszatartsd, gyakorolni kell. Meg ha gyorsan elsültél, akkor néhány perc múlva lehet újrakezdeni, akkor már tovább fog tartani...
3/6 anonim válasza:
Menjetek el több menetig, a harmadiknál már nem lesz gond.
4/6 A kérdező kommentje:
de én azt szeretném elérni hogy az elsőnél se legyen
2016. ápr. 5. 19:22
5/6 anonim válasza:
az elsőnél csináljátok lassan, nekem bevált és néha állj meg benne, hogy "pihenj"
6/6 anonim válasza:
A korai magömlés egy betegség, A makkodat nyomogasad ,a pisilés közepénél tarsd vissza a pisit edzed a záró izmaidat kontroláld magad medence erősitő gyakorlatokat csinálj és akkor nem lesz korai magömlésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!