Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek prostihoz, felakarom venni, ahogy elveszi a szüzességem. Kezembe lesz mindig a telóm. Más is csinálta így?
az egyik csaj visszaírt, hogy + 3 ezer, ha felakarom venni...nekem eddig eszembe se jutott, de ha már írta így körbe irogatok több csajnál és megkérdezem, hogy felvehetem-e ...
Amúgy arra gondoltam ,hogy fogom a kezembe a telóm pl. ahogy szop a nő kamerázom, vagy amikor lovagol rajtam elölről-hátulról, meg ahogy dugom minden oldalról...szóval mindig a kezembe lesz. Ez egy emlék lenne, hogy így vesztettem el a szüzességem. Más is csinálta így ?
Én azt javaslom, hogy ne telefonnal csináld. Ha tudsz szerezz egy sportkamerát, mint a GoPro.
Igaz a telók is elég jó képet tudnak már csinálni de egy sport kamera jobb választás. Egyébként ha van amelyik belemegy és te ezt magadnak szeretnéd akkor csináld. :)
Esetleg ha lesz felvétel szólj, megnézném. :)
Első: most azért a 30 másodpercért vegyen egy sport kamerát?
Kérdező: ne prostival csináld, mert még a legtisztább prosti is olyan betegségeket hordoz, hogy ha választanom kéne inkább a kutyámmal közösülnék
A harmadiknak is igaza van mert ez már tényleg szánalom
Komolyan ennyi szánalmas lúzer él a földön, vagy csak a GYK-n van ennyi?
Most komolyan. Mennyire kell aberráltnak lenni, hogy csak egy ku_va vállalja be az embert?
Ne telefonnal csináld. Vigyél egy fényképezőt, tedd ki úgy, hogy lássa az egész ágyat, és akkor szabad lesz mindkét kezed.
Persze ehhez olyan prosti kell, aki engedi a videózást.
The Grunge:
Nem kell aberráltnak lenni, elég, ha csak ronda vagy, esetleg nem vagy dumás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!