Felszeretném venni videóra ahogy elvesztem a szüzességem prostival. Belemegy szerintetek a prosti?
Figyelt kérdés
más is csinálta így ? vagy csak én fogom ?
Elakarom tenni emlékbe.
2015. márc. 3. 20:06
2/17 anonim válasza:
Sőt, egyébként a legtöbben nem is vállalnak szűz srácot.
4/17 anonim válasza:
Nem lennék rá a helyedben ennyire büszke, hogy prostival veszted el...
6/17 anonim válasza:
Egyébként elég naiv vagy kérdező... Azt a három másodpercet, amíg a dolog tartani fog, videófelvétel nélkül is megjegyzed egy életre... Valószínűleg annyira izgulsz majd és baromi ciki leszel, hogy ha videóra veszed, azt sem fogod többé nézegetni, mert szégyen lesz.
7/17 anonim válasza:
Rlem GoPro kamerát rögzítesz a farkadra. :D Nem fog belemenni, és, ha suttyomban veszed fel, de kiderül a videóról, hogy kicsoda ő, fel is jelenthet polgári peres úton.
8/17 anonim válasza:
Sokan eleve kiírják a hírdetésbe,hogy lehet fotózni.
Pénz kérdése a dolog.
9/17 anonim válasza:
Abba a 20 mp-s videoba nem hinnem hogy belehalna, ha nem lesz rajta az arca szerintem simán belemegy, amúgyis mintha nem egésznap a pnajat mutogatná:D
10/17 A kérdező kommentje:
amúgy nem hinném, hogy fél perc alatt elmennék...
2015. márc. 3. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!