Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolkodom rajta, hogy elmegyek egy prostihoz, de nem tudom hogyan fogok elszámolni a lelkiismeretemmel. Volt már így valaki?
Én is arra buzdítalak,hogy menj el,érezd jól magad. Anno én is rendszeresen jártam,volt,hogy havi 3-4 alkalommal. Nincs ebbe semmi kivetnivaló.
F/33
Itt most megkapod a biztatást, hogy menj.
Szerintem ne. Vagy legalábbis nagyon gondold meg, és ne egy hirtelen döntés legyen.
Én is hasonló helyzetben vagyok, és én is fontolgattam, de biztos, hogy nem fogok elmenni, és igen, a lelkiismeretem miatt.
Ha egyszer megteszed, nem fogod tudni visszacsinálni.
Nálam az a visszatartó erő, hogy nem lehet megállapítani, hogy ki az, aki önszántából csinálja, és ki az, akit kényszerítenek...
Én 1.5hete voltam prostinál,2éve nem voltam nővel,nagyon jó volt,a csaj szép és kedves volt,fizetéskor újra megyek hozzá vagy egy másikhoz még nem tudom!
Ennyi megjár az embernek!
Nem iszom,nem dohányzom,az élvezet kijár!
A tanácsom az hogy menj el!
Én azt nem értem miért kell ebből lelkiismereti kérdést csinálni? Nem csalsz meg semmit, az égvilágon semmi "visszafordíthatatlan" következménye nem lesz :D Ha a nemibetegségekre gondolsz, akkor az alkalmi partnerek sokszor rosszabbak, mert még szűrésre se járnak.
Sokak fejében még a kamionos ököl által kivertfogú cigányqrvák léteznek a prosti jelige alatt. Változott a világ, ma már egész normális 10-15K áron megkapsz igen jó fiatal csajszikat is. Lakásos, illatozó szolgáltató szektor ez.
Teljesen olyan mint egy fodrász, kozmetikus stb... Abból is lehetne lelkiismereti kérdést csinálni, hogy fizetsz egy nőnek, hogy levágja a hajadat, megmasszírozza a fejedet mert jólesik? Vagy fizetsz a pultos csajszinak, kicsit beszélgetsz vele, és adsz neki borravalót a pia után? Ugyan ez... csak nem a hajadat vágja le, hanem a puncijával fel-le dugattyúzik a cerkádon. Ennyi.
Miért lenne furdalásod??
Kit bántasz vele? Senkit..nincs partnered..Nem csalsz vele senkit..
Élvezetet kapsz ,élvezetet adsz..
Önszántadból teszed..
Ami jó ,élvezetet ad azt nem kell szégyellni..túl ragozni.
Itt az ideje legyél nővel..ezt érzed.? Akkor????
43N
Megosztanám veled az élményemet én voltam 3 alkalommal, nem igazán maga a p*na miatt, hanem mert sok lánynál vannak bizonyos extra szolgáltatások (pl pisiszex). igazából a sima szex nekem nem jött be mert én nem bírom a gumit, szóval nekem offos, viszont ha te bírod akkor az más helyzet.
Na meg ami idegesítő ugye amikor letelik az idő, aztán gyorsan öltözni nem az mint amugy h hátradőlsz szépen az aktus után.
Meg igazából ebben nincs semmi kihivás. Viszont nem értem mi köze a lelkiismerethez. Írta itt az egyik hozzászóló ,hogy normális körülmények vannak, ez valóban így van, nem ilyen útszéli nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!