Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, gondot jelent számoto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, gondot jelent számotokra az óvszer használata? Kort légy szíves írjatok.

Figyelt kérdés
Vannak olyan nők akik nem szedhetnek,tablettát,vagy spermaallergiások stb. ( Szeretnék pontos véleményeket kérni miért igen,vagy miért nem.)

2016. ápr. 7. 01:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#-tiltakozók
2016. ápr. 7. 12:06
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
gumiban sokkal jobb a szex mint nélküle .
2016. ápr. 7. 12:36
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Elmentem ezt a kérdést és majd szépen mindig belinkelem azok alá a kérdések alá, mikor azon megy a rinyálás, meg a nyifinyafi, hogy a mocsok szuka nem akar abortuszra menni, romba döntve ezzel szerencsétlen férfi életét. Pedig ő nem akart gyereket, csak élvezni egy jót, és hát ugye a cédának kellett volna helyette is védekezni.
2016. ápr. 7. 12:39
 14/21 anonim ***** válasza:
30%

"Úgy gondolom egy szexuálisan érett és intelligens férfinak az óvszer használata nem okoz gondot. "

Mit nem lehet azon érteni, hogy gumiba nem érzel semmit? Kicsit gondolj jobban bele. Ez csak biológia...

2016. ápr. 7. 14:27
 15/21 anonim ***** válasza:
27%
Szex lényege, hogy mind két fél élvezze? Ha nem élvezi akkor mi értelme? Ha gumiban kéne csinálni akkor felőlem kézzel is csinálhatja mert azt jobban érzem. ;). Nincs mit mondanom erről. Ha felhúzom a gumit és dugom a nőt én nem érzek semmit.. Ennyi.
2016. ápr. 7. 14:29
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
Ha már biológia.. A bőr receptorai adaptálodnak, alkalmazkodnak. Az első gumihasználatkor lehet h erzeketlennek tűnik a penisz, de aztán rövid idő alatt alkalmazkodnak az erzoidegek a kevésbé direkt ingerhez, es felerősítik a kisebb ingert. Pár alkalom után lényegében ugyanolyan intenzíven érzi az ember a hüvely dorzsoleset gumiban mint gumi nélkül. A nyomaserzekelo receptorokat pedig még ennyire sem zavarja egy hartyavekony óvszer
2016. ápr. 7. 16:10
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem gond a gumi, csak ultra vékony fajtájú legyen. 34 f
2016. ápr. 7. 17:21
 18/21 anonim ***** válasza:
16# gumin keresztül nem fogod érezni... Ugyanúgy csak azt érzed, hogy a gumi vagy a bőr mozog.. Ezt mondom. Olyan mintha csak kézzel csinálnák... Próbáld ki gumi és gumival. Hatalmas nagy a különbség.
2016. ápr. 7. 17:30
 19/21 anonim ***** válasza:
engem nagyon zavar, kényelmetlen kellemetlen érzés olyan mintha nem is a saját farkam lenne, de mivel a megszakításos módszer sem nyerte el a tetszésem így próbálom hozzászoktatni magam a gumihoz, mostanában abban szoktam kiverni.
2016. ápr. 7. 17:33
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi ultra vékonyat használunk és a párom ugyanúgy elélvez benne. Én lassan 7 éve védekezek hormonális fogamzásgátlóval, szóval hozzá vagyok szokva a gumi nélküli szexhez. Van időnként néhány alkalom amikor gumival csináljuk mégis, eleinte én sem éreztem kb semmit csak hogy kellemetlen aztán megszoktam. Már ugyanúgy élvezem gumiban is. Párom is. Nagyon örülök hogy ő ilyen téren érettebb mint a sok gy.kér akik előttem válaszoltak. Bocsi h nőként írtam ;)

26/N

2016. ápr. 8. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!