Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ez tényleg igaz? 23 L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez tényleg igaz? 23 L

Figyelt kérdés
Tegnap nem volt lehetőségem zuhanyozni mert csőrepedés volt és nem volt víz. Így csak Nedves intimtörlőkendővel tudtam megtörőlni magam. Párom épp ment lefelé amikor meg állítottam és mondtam neki, hogy inkább kézzel mert nem érzem magam túl frissnek. Erre azt mondta hogy megvan fázva és így nem érezi az " illatot " se ízt. Szóval az a kérdésem Fiúk hogy igaz e az, hogy ha megvagytok fázva és bevan dugulva az orrotok akkor nem érzitek az illatokat és az ízeket? Természetesen kézzel fejezte be mert engem feszélyezett a tudat hogy nem bírtam fürdeni így nem bírtam lazítani és reggelig nyalhatott volna nem tudtam volna elélvezni. Ui.: Bocsi a helyesírási hibákért telefonon írok és előfordulhat hogy nem figyelek + állandóan javít.

2017. ápr. 30. 13:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
2 x ment el
2017. máj. 12. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!