Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ez tényleg igaz? 23 L
Figyelt kérdés
Tegnap nem volt lehetőségem zuhanyozni mert csőrepedés volt és nem volt víz. Így csak Nedves intimtörlőkendővel tudtam megtörőlni magam. Párom épp ment lefelé amikor meg állítottam és mondtam neki, hogy inkább kézzel mert nem érzem magam túl frissnek. Erre azt mondta hogy megvan fázva és így nem érezi az " illatot " se ízt. Szóval az a kérdésem Fiúk hogy igaz e az, hogy ha megvagytok fázva és bevan dugulva az orrotok akkor nem érzitek az illatokat és az ízeket? Természetesen kézzel fejezte be mert engem feszélyezett a tudat hogy nem bírtam fürdeni így nem bírtam lazítani és reggelig nyalhatott volna nem tudtam volna elélvezni. Ui.: Bocsi a helyesírási hibákért telefonon írok és előfordulhat hogy nem figyelek + állandóan javít.2017. ápr. 30. 13:48
2/11 Igen, én vagyok! :) válasza:
Miért, te érzel ízeket mikor be van dugulva az orrod???
4/11 A kérdező kommentje:
Én igen érzem az ízeket
2017. ápr. 30. 13:54
5/11 anonim válasza:
Igaz, bedugult orral az ízek is tompák, vagy nem is érezhetőek.
És akkor szegény párodnak is nélkülöznie kellett aznap?
7/11 anonim válasza:
Engem az feszélyezett volna a legjobban hogy náthásan nyal... Az sokkal kevésbé higénikus... Mondjuk az intimtörlőnek sem lehet túl jó íze, meg az sem épp szájba való.
Amúgy én bedugult orral szintén nem érzek túl sok mindent.
N
8/11 anonim válasza:
Simán kinyalnálak akkor is ha csak kendővel törölted magadat, nem zavarna egyáltalán. Az sokkal jobban zavarna, ha bármelyikünk annyira náthás, hogy semmilyen illatot és ízt nem érez. Nekem ahhoz nagyon betegnek kell lennem, hogy ne érezzek semmi ízt. Ezzel szerintem csak téged akart nyugtatni. Nem jött be, mert persze valójában nem az érdekel, hogy ő érzi-e, hanem hogy te kényelmesen érezd magad.
9/11 A kérdező kommentje:
Le szoptam meg ki vertem azt csók
2017. máj. 1. 08:00
10/11 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy kétszer élvezett el? Vagy annyit h először szájjal majd kézzel fejezted be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!