Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk baj ha nem lovagolok?
szóval az a lényeg hogy mozgás terén nem vagyok annyira aktív szexben. simogatom, csókolgatom, harapdálom karmolom és orálisan is csinálom neki.de ha pl lovagló pózban vagyunk mindig ő csinálja, mert ő tudja pl gyorsabban csinálni. én nem szeretem, mert olyan bénának érzem magam, kb fél percig szoktam, de mindig hamar átveszi a stafétabotot, amiből is azt szűröm le, hogy jobb neki ha nem csinálom. ez eléggé feszélyez és bénának érzem magam, pedig már 2 éve élek szexuális életet.
19/l
exem is ilyen volt, akkor nem zavart, de utólag rájöttem, hogy élvezném, ha nem egy fadarab lenne raktam :D
mondjuk ő kb minden téren fadarab volt, nem csak lovagló pózban
ezt vele kellene megbeszélned, hogy ő hogyan éli meg :)
24F
Kisadam-nak mindenre van egy ex-es sztorija.
Igy 24 évesen màr bek urta fél magyarorszàgot ez a jóképü legény
én sem szeretek/tudok lovagolni, elzsibbad a lábam, kimered, stb. nem is élvezem. nem izgat.
mi is úgy szoktuk, hogy kicsit mozgolódok rajta, majd átveszi az irányítást és megmarkolja a popómat, és megküld alulról rendesen.
abszolut nem zavarja, és eddig senkit nem zavart. sőt, volt olyan pasi, aki kifejezetten kérte, h ne lovagoljak, mert akkor 2 perc alatt eldurran.
szerintem, ha másban jó vagy, és aktív, és nem csak fekszel, mint egy fadarab, akkor ez a lovaglós dolog nem fogja zavarni a pasit.
En is valtogatni szoktam
Először hagyom h a lany mozogjon a nyeregben, aztán en mozgok benne alulról, aztán piheneskeppen megint jöhet ő. Fentről lehetetlen azt a sebességet produkálni mint amit mi alulról tudunk, úgyhogy önmagában emiatt ne gondold azt h rossz az amit csinálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!