Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Komolyan mondhatja hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan mondhatja hogy mennyit kérek a szexért vagy szoktak apasik viccelődni ilyennel?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 28. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:

Apád, Anyád nem kérdezte meg, honnan az új ruha?

Tényleg, ha megkérdeznék, mit válaszolnál?

2017. máj. 3. 12:25
 72/76 A kérdező kommentje:
nem kérdezték van egy csomó ruhám nem tűnt fel nekik de azt mondanám hogy cseréltem. Tudjak hogy ugy is mindig varialok csereberélem hmbe bershkaba. Meg jofogason baratnok kozt szal egy uj ruha nem feltuno nekik sem 2
2017. máj. 3. 13:20
 73/76 anonim ***** válasza:
Mostani kiszemelted tudja már, hogy fizetnie kell érted?
2017. máj. 3. 13:42
 74/76 A kérdező kommentje:
Miért kéne fizetnie?
2017. máj. 3. 19:15
 75/76 anonim ***** válasza:
94%

Na, ha ez nem kitaláció, akkor én mint jóvágású úriember most megyek,és kihalok mint a dinoszauruszok :D

Sok mindent láttam,és tapasztaltam, de ez most sok volt...

2017. máj. 5. 11:21
 76/76 anonim ***** válasza:
Kérdező ez nagyon "fantáziadús" történet volt.A hosszát mindenesetre bármely szappanopera megirigyelné... :D
2017. máj. 5. 12:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!