Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan mondhatja hogy mennyit kérek a szexért vagy szoktak apasik viccelődni ilyennel?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 28. 11:58
11/76 anonim válasza:
Ennyi erővel ha másik munkásember jön helyette azzal is összefekhetsz mert "jól jön a pénz"
12/76 anonim válasza:
Ahamn, felveheted, s mondhatod neki, hogy az árad a munkadíjának a fele... tökéletes költségvisszafordítás! :D.
13/76 A kérdező kommentje:
Annyit biztos nem fizetne mert elég drága volt.
De mindegy normalis valaszokat kérem errre:
Komolyan mondhatja vagy viccel?
Mennyit kellene kérnem?
Vajon így is fizetne hogy csak azt akarnám amit leírtam?
Egyébként meg nem vagyok ribi és más mesterrel nem csinalnám de ez a pasi nagyon bejön. Ha nem mondta volna a pénzt akkor is bejönne az csak plussz jó lenne esetleg.
2017. ápr. 28. 12:19
14/76 anonim válasza:
A kúrvák, 5 -10 ezer forintért már mindent bevallnak. Állj ki a sarokra te szégyentelen hányadék
15/76 anonim válasza:
Ilyennel nem viccelnek a Pasik
16/76 anonim válasza:
Lehet hogy nem tartod magad ribinek de normális nő nem menne bele ilyenbe.Van egy olyan része is hogy ha egyszer átlépsz egy határt (jelen esetben ez a dolog) akkor utána biztos megfogod megint csinálni ha ilyen adódna.
17/76 A kérdező kommentje:
Nem vagyok k ezt visszautasitom! De miért ne fogadnam el ha kérdezi. Ha 10 et mondok az jó akkor? 5 az elég kevés, vagy mondom neki hogy vedd meg a hmbe nekem ezt meg ezt a ruhát mutatnám a telómon az jobb? Mert akkor ezt is mondhatnám viccesen a ruha ára 12990 ft. És mondanam menjünk el vegyük meg és akkor nem nézne k. Nak?
2017. ápr. 28. 12:24
18/76 anonim válasza:
# 13 Csináld ingyen ha tetszik a csávó. Max elkérhetnél egy tízest, annyit megér neked hogy k_rva legyél?
19/76 anonim válasza:
Komolyan ruhát akarsz vele vetetni?Ettől még ugyanúgy annak leszel nézve.A másik hogy 10-15ből már olyan prostihoz megy ahol megkaphat majdnem mindent.
20/76 A kérdező kommentje:
De hát más nók is szexelnek valakivel ha bejön nekik és nincs pasijuk akkor azok nem ribik? Vagy a penz itt a gond? Mert akkor inkabb ruhát kérek
2017. ápr. 28. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!