Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátom nagyon erőlteti az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nagyon erőlteti az anált de én egyáltalán nem akarom. Hogy értessem meg vele?

Figyelt kérdés

Ő vette el a szüzességem az elején már próbálkozott vele mondogatta hogy ő nagyon szereti mi is csinálhatnánk.Én mondtam neki hogy engem egyáltalán nem vonz sőt...azt mondta jó elfogadja majd hátha később megváltozik a véleményem. Mostanában viszont erőszakosan próbálkozik és válaszol mikor mondom neki hogy nem szeretném ő meg szórakozik hogy megpróbálja berakni. Nem tudom miért nem tiszteli a döntésem és miért kell így"megalázni" azzal hogy ezt csinálja amiből összeveszés lesz és abbahagyjuk ha épp szexelünk és elkezd telefonozni.

Gondolkozok azon hogy szakítok vele ha tovább folytatja.Ez szerintetek szakító ok is lehet vagy én reagálom túl?

2017. ápr. 27. 16:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"viszont erőszakosan próbálkozik ... szórakozik hogy megpróbálja berakni"

Az első ilyennél felöltöztem volna, és akkor látott volna utoljára.

2017. ápr. 28. 02:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Én megmondtam neki, hogyha próbálkozik, akkor felejtse el a szexet is..
2017. ápr. 28. 10:17
 13/13 anonim ***** válasza:
hát mondd meg neki, hogy vagy leáll vele, vagy elhagyod. ha ez nem elég indok neki, akkor menj is minél gyorsabban, sose szeretett téged.
2017. ápr. 28. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!