Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon izgat ha büdi a szája a barátnőmnek. Hogyan értessem meg vele?
Először is a kérdés komoly, mindenkinek van valami kis perverziója. Az új barátnőmmel nagyon szeretjük egymást bár még irtó friss a kapcsolatunk. Ő nagyon gyönyörű lány, hibátlan testileg. Még jellemben itt ott csiszolódnunk kell de nem vészes :)
Mikor együtt alszunk vagy együtt töltjük a napot egy bizonyos idő után ugye mindenkinek van egy természetes szájszaga most nem arról beszélek hogy valaki megevett egy fej hagymát az nekem is fúj. De például reggel, vagy ha napközbe régóta nem evett (már feláll miközbe írom) akkor ha beszél hozzám érzem hogy picit büdi a szája (nekem egyáltalán nem büdös!!! csak ugye így hívják az ilyet) az nagyon felizgat. Olyankor közel hajolok hozzá, hogy jobban érezzem. Reggel a legjobb! Nagyon izgalmas a gondolat, hogy egy ilyen csodálatos lány szájának az illatát érezhetem.
Már említettem neki, az első közös ébredésünkkor is hogy milyen jó illata van a szájának ő meg persze nem hitte el vagy nem vette komolyan és elszaladt fogat mosni. Nagyon szépek a fogai is amúgy. Ő ezt biztosan kínosnak tartja vagy cikinek, a múltkor le is cseszett mert miközben aludt oda fészkelődtem az arcához és szaglásztam, persze felébredt és kiakadt. Nálam ezek a szagok nagyon jelentősek vagy nemtudom kicsit szagfétisem van.
Tényleg nem akarok neki rosszat, idővel el fogja fogadni ezt ugye? Egyszerűen annyira vonzó amikor olyan illatú a szája, főleg mikor olyan kicsit "nyálszagú" tudjátok, már teljesen beindultam a gondolatára is.
Ugye nem lenne gond nektek ha a párotokat ez izgatná? Nem gondolnátok betegnek remélem. Nagyon szeretem őt!
Párom kedvéért nem lenne ápolatlan büdös a szám
Szóval ez eléggé bizarr. 23 L
hirtelen csak ennyi ugrott be: Szeretem ha büdös a pcsád :@
Amúgy kinek mi. Én nem ítélek el senkit akármilyen hajlama van.
-Kicsim, Kérdezhetek?
-Persze drága
-Miért van az....... HOGY A SEGGEDNEK TŰRHETŐBB SZAGA VAN A NYITOTT SZÁDNÁL?! HE?? ASSZONY?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!