Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saavedro kérdése:
Barátnőmnek nagyon hátul van a hüvelybemenete, ilyen létezik, vagy ez egységes?
Figyelt kérdés
Szeretgetni is sokkal könnyebb hátulról, mint szemből. Ez okozhat később gondokat? Alkatilag is nagyon különbözünk, ő nagyon plus size.2017. jan. 16. 11:38
1/12 anonim válasza:
Ugyanott van neki is, mint másnak, csak a nagy súlyfeleslegtől, (has-combok) olyan mintha hátrébb lenne.
2/12 anonim válasza:
Egyseges szabvany szerinti,csak attol meg nem biztos,hogy mindenkivel kompatibilis.
5/12 anonim válasza:
Szerintem amit találtál, az nem a hüvelye.
6/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy van ilyen...
A hüvely " dőlésszöge", rugalmassága, hossza eltérő lehet...
Szerintem a ducisága miatt érzed így...
7/12 anonim válasza:
Ne ebből a szemszögből nézd
nézd inkább úgy hogy oda hajtogatsz pinát ahová csak szeretnél és olyat amilyet csak te szeretnél
8/12 anonim válasza:
A hüvelybemenet a végbélnyílástól kb. 2-3 centire van. Ettől sokkal hátrébb nem lehet, mert akkor az már kloáka lenne. Vagy a végbálnyílása is hátrébb van a megszokottnál, mondjuk a derekán?
Szerintem egyszerűen a túlsúly miatt van, magyarul: nagy a hasa, ezért férsz nehezebben hozzá a hüvelyéhez.
9/12 anonim válasza:
Annyira nagyon feltunoen nem lehet hatrebb, mint a normalis, anelkul, hogy ne lenne semmi baja pl huvelyserv vagy ilyesmi
10/12 anonim válasza:
Fénykép alapján mondanék véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!