Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nagyon erőlteti az anált de én egyáltalán nem akarom. Hogy értessem meg vele?
Ő vette el a szüzességem az elején már próbálkozott vele mondogatta hogy ő nagyon szereti mi is csinálhatnánk.Én mondtam neki hogy engem egyáltalán nem vonz sőt...azt mondta jó elfogadja majd hátha később megváltozik a véleményem. Mostanában viszont erőszakosan próbálkozik és válaszol mikor mondom neki hogy nem szeretném ő meg szórakozik hogy megpróbálja berakni. Nem tudom miért nem tiszteli a döntésem és miért kell így"megalázni" azzal hogy ezt csinálja amiből összeveszés lesz és abbahagyjuk ha épp szexelünk és elkezd telefonozni.
Gondolkozok azon hogy szakítok vele ha tovább folytatja.Ez szerintetek szakító ok is lehet vagy én reagálom túl?
Egyszer itt olvastam egy tanácsot hasonló kérdésre:
Annyira análrajongó, akkor elsőnek próbálja ki ő!
Esetedben pedig én inkább dobnám. Próbálja berakni, miközben tudja, hogy te NEM akarod.
Idővel elveszted majd a bizalmat vele szemben az ágyban, meg a szexualitásodra is kihatással lesz az ő önzőssége.
Én elkezdeném nyomatni a dumát, hogy mennyire tetszene neked, ha felcsatolhatóssal megdughatnád. Aztán folyton nyomatnám a témát.
Te inkább sose pasizzál!
És még annyit sem veszel észre hogy ha megerőszakol....
Én már tettem fel kérdést hasonló ügyben itt.Íme az análfanoktól kapott válaszok:
1.Én nem szólok, dehogyis, majd keresek mellette olyat, aki hagyja.
2.Egy nőnek az anált is hagyni kell, mert ő is sok hülyeséget ráerőltet a férfire.Kompromisszumot kell kötni.
2017-ben ilyen vélemények vannak Férfiak részéről.
Az én véleményem az, hogy nem kínlódnék a pasival tovább, ha Ennyire értetlen.
Vegyél egy felcsatolhatóst, hogy előbb rajta próbáld ki.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!