Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jó lesz így vagy ez már meredek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó lesz így vagy ez már meredek?

Figyelt kérdés
A párom 21, én 25 vagyok. Az utóbbi időben kicsit bevállalósak lettünk a szex terén. Ritkán engedi az anált és én sem vagyok igazán gyakorlott benne. Azon gondolkodtam, hogy mivel sajnos nem rendelkezem valami nagy mérettel, talán kedvet csinálhatnék hozzá a páromnak, ha mindkét lyukat egyszerre sikerülne betömnöm. Segédeszközzel nem rendelkezünk, harmadik személy szóba nem jöhet. Nem szétdugni akarom az összes lyukát, hanem örömet okozni, jól csinálni, ha már egyszer megengedi. Nem szeretném, ha rossz élmenye lenne utána, de a dolog mindjettőnket izgat úgy érzem. Szóval gyakorlott análozók análkedvelők milyen póz az amiben a legkevésbé kényelmetlenebb ez a fajta behatolás? Van-e biztos módja annak, amivel ez örömet okoz neki és nem megy el a kedve a dologtól? Ha valakinek van tapaszralata szívesen venném.

2017. ápr. 22. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Kétszer is elovastam. Nem értem, minden nélkül hogyan akarod egyszerre a két lyukat..

...nálunk van olyan, hogy a párom a hüvelyben farkal, ánuszban közben ujjaz. Éééés akkor jövök közben a kis kezemmel a csiklómnál.

Atombiztos óriási élvezet.

2017. ápr. 22. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszerre a kettőt? Mi mondjuk meg neked, hogy segédeszköz, 3ik fél nélkül hogy tudnád egy farokkal betömni egyidőben a hüvelyét meg a popsilyukát? Sztem max Chuck Norrisnak sikerülne...
2017. ápr. 22. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Villásan elágazó farkad van, mint a kenguruknak??? xD
2017. ápr. 22. 19:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát akkor én valóban tévedésbe voltam, azt hittem ha nincs felcsatolhatós, dildó, vibrátor és egyéb segédeszköz franckarika, akkor attól még nemcsak a farkat lehet használni.

Akkor ha jól értem az anált elágazó farok nélkül hüvelyi behatolással nem lehet kellemes élménnyé tenni.

Kihegyeztétek a kérdésemet az eszközökre és az amorf faroktípusokra, pedig leginkább arra kerestem volna választ milyen módon lehet az egyébkent nem kedvelt anális együttlétet kellemes élménnyé tenni. De ha nincs ilyen, akkor nem várnám meg míg kettéáll a farkam...

2017. ápr. 22. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
94%
Mindkét lyukat egyszerre? Te vagy a kétfarku kutyapárt ihletöje?
2017. ápr. 22. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!