Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lesz így vagy ez már meredek?
Kétszer is elovastam. Nem értem, minden nélkül hogyan akarod egyszerre a két lyukat..
...nálunk van olyan, hogy a párom a hüvelyben farkal, ánuszban közben ujjaz. Éééés akkor jövök közben a kis kezemmel a csiklómnál.
Atombiztos óriási élvezet.
Hát akkor én valóban tévedésbe voltam, azt hittem ha nincs felcsatolhatós, dildó, vibrátor és egyéb segédeszköz franckarika, akkor attól még nemcsak a farkat lehet használni.
Akkor ha jól értem az anált elágazó farok nélkül hüvelyi behatolással nem lehet kellemes élménnyé tenni.
Kihegyeztétek a kérdésemet az eszközökre és az amorf faroktípusokra, pedig leginkább arra kerestem volna választ milyen módon lehet az egyébkent nem kedvelt anális együttlétet kellemes élménnyé tenni. De ha nincs ilyen, akkor nem várnám meg míg kettéáll a farkam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!