Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha szex után megnyugszom a párom meg feszültebb lesz minimálisan akkor energiavámpír vagyok?
Figyelt kérdés
Nő vagyok. Én sokkal nyugodtabb leszek ő minimálisan lesz feszültebb.2017. ápr. 10. 16:16
1/10 anonim válasza:
Nem vagy energiavámpír. Sokkal inkább azért lesz feszült a párod mert Nem elégíted ki Normálisan..
2/10 A kérdező kommentje:
De igen kielégítem. Mindig. Valamikor többször is. Csak megkérdeztem mivel én mindig nyugodtabb leszek tőle hogy mintha nem lenne feszültebb-e kicsit. Azt mondta igen.
2017. ápr. 10. 16:34
3/10 A kérdező kommentje:
Egyébként tudtam hogy lesz egy ilyen idióta kötekedős mint az első.
2017. ápr. 10. 16:36
4/10 anonim válasza:
Nem vagyok kötekedő. De általában a pasik ha kielégültek akkor nem feszültek
5/10 A kérdező kommentje:
Hát pedig tuti kielégül el is alszik utána. Akkor lehet megint ugratott.
2017. ápr. 10. 16:45
6/10 anonim válasza:
Hát akkor nem tudom. Nem lehet hogy nagyobb vagy több az igénye és ezért feszült? Esetleg tesztoszteron túltengés?
7/10 anonim válasza:
Van olyan nő, akinek a jelenléte az orgazmus után feleslegessé, irritálóvá válik. Ilyenkor feszültek leszünk, ha nincs alkalmunk egyedül maradni. Van olyan, akit szívesen a mellkasunkra húzunk utána, vagyis nem zavaró a jelenléte. Ez utóbbiakkal szokott járás is lenni ha ugy alakul. Nem akarok vészmadárkodni, de lehet h te a párod számára az elso kategória vagy?
8/10 anonim válasza:
A 7-es jól írta ,legalábbis rám nagyon illik ,ha jól kivoltam elégítve és mégis feszült voltam ,akkor az azért volt mert csak szexre kellett és alig vártam ,hogy eltűnjön utánna
9/10 anonim válasza:
Nem lehet hogy alapból sokkal feszültebb? Csak mikor együtt vagytok, és be van indulva, akkor épp nem foglalkozik a problémáival, de amint kielégül, újra visszajönnek? Te ismered, ez csak tipp. Az én párom is hasonló, sokszor nem tudja kiverni a fejéből a problémákat, még szex hatására sem...
N
10/10 A kérdező kommentje:
Annyira jóindulatú a gyakori népsége rákérdeztem és amúgy a 9-esnek lett igaza drágáim azt mondta akkor maradt feszült csak ha eleve volt valami elég nagy problémája ráadásul igazolta is.
2017. ápr. 10. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!