Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ha szex után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha szex után megnyugszom a párom meg feszültebb lesz minimálisan akkor energiavámpír vagyok?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. Én sokkal nyugodtabb leszek ő minimálisan lesz feszültebb.
2017. ápr. 10. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy energiavámpír. Sokkal inkább azért lesz feszült a párod mert Nem elégíted ki Normálisan..
2017. ápr. 10. 16:18
 2/10 A kérdező kommentje:
De igen kielégítem. Mindig. Valamikor többször is. Csak megkérdeztem mivel én mindig nyugodtabb leszek tőle hogy mintha nem lenne feszültebb-e kicsit. Azt mondta igen.
2017. ápr. 10. 16:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyébként tudtam hogy lesz egy ilyen idióta kötekedős mint az első.
2017. ápr. 10. 16:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok kötekedő. De általában a pasik ha kielégültek akkor nem feszültek
2017. ápr. 10. 16:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát pedig tuti kielégül el is alszik utána. Akkor lehet megint ugratott.
2017. ápr. 10. 16:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor nem tudom. Nem lehet hogy nagyobb vagy több az igénye és ezért feszült? Esetleg tesztoszteron túltengés?
2017. ápr. 10. 16:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan nő, akinek a jelenléte az orgazmus után feleslegessé, irritálóvá válik. Ilyenkor feszültek leszünk, ha nincs alkalmunk egyedül maradni. Van olyan, akit szívesen a mellkasunkra húzunk utána, vagyis nem zavaró a jelenléte. Ez utóbbiakkal szokott járás is lenni ha ugy alakul. Nem akarok vészmadárkodni, de lehet h te a párod számára az elso kategória vagy?
2017. ápr. 10. 16:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A 7-es jól írta ,legalábbis rám nagyon illik ,ha jól kivoltam elégítve és mégis feszült voltam ,akkor az azért volt mert csak szexre kellett és alig vártam ,hogy eltűnjön utánna
2017. ápr. 10. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy alapból sokkal feszültebb? Csak mikor együtt vagytok, és be van indulva, akkor épp nem foglalkozik a problémáival, de amint kielégül, újra visszajönnek? Te ismered, ez csak tipp. Az én párom is hasonló, sokszor nem tudja kiverni a fejéből a problémákat, még szex hatására sem...

N

2017. ápr. 10. 18:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Annyira jóindulatú a gyakori népsége rákérdeztem és amúgy a 9-esnek lett igaza drágáim azt mondta akkor maradt feszült csak ha eleve volt valami elég nagy problémája ráadásul igazolta is.
2017. ápr. 10. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!