Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire meredek ha a barátom tanár lesz és pont az én sulimban lesz gyakornok?
Figyelt kérdés
Együtt vagyunk már egy ideje nekünk is tilos? Idén fogok végezni ő pedig 252016. ápr. 21. 16:54
1/3 anonim válasza:
Hát ha már előtte is felvállaltátok a dolgot, akkor szerintem nem okozhat gondot. Főként, ha ő ezt megbeszéli az igazgatóval.
23N (nekem is így volt egyébként, de akkor még szigorúbban vették a dolgot)
2/3 anonim válasza:
Nos, nálunk ilyen csak az egyetemen volt, igaz sikerült teljesen titokban tartani a dolgot.
Azontúl, hogy a barátom kiélte a fantáziáit, és folyton engem szivatott mások előtt, mindenféle szemét dologgal, viszont a zh-imat magamnak javíthattam ki, semmi extra nem volt :D
3/3 A kérdező kommentje:
Ő engem nem fog tanítani. Én idén végzek ugye érettségi után már csak konzultációra járok be max a folyosón találkoznánk. Viszont eddig elég nyilvánosan voltunk nem tudtuk hogy ide jön gyakorlatra viszont szerencsére májustól kezd :)
2016. ápr. 21. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!